На північному сході Йорданії, в місті Зарка, прогриміло кілька вибухів. Вони відбулися на базі йорданської армії. Наразі не зрозуміло, що викликало вибухи в районі, де знаходяться десятки армійських баз на околиці величезного промислового міста.

Читайте Знай в Google News!

Про інцидент повідомляє Reuters з посиланням на джерело в Службі безпеки країни. За словами місцевих мешканців, в деяких частинах Зарка вибухова хвиля вибила вікна будинків.

Деякі йорданські ЗМІ повідомили, що в результаті вибуху дві людини загинули, і ще трьох поранено. У соціальних мережах поширили відео, на якому видно, як гучна вогняна куля висвітлює нічне небо.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами міністра зі зв'язків зі ЗМІ Амджада Аль-Адайле вибух стався на складі, що містить непридатні для використання міномети, що належать Збройним силам Йорданії, про це повідомляє телеканал Al Arabia.

За його словами, попереднє розслідування показало, що вибух був викликаний коротким замиканням на складах, які розташовані в ізольованій і нежитловій зоні. Міністр також зазначив, що постраждалих в результаті вибухів немає.

Міністр охорони Здоров'я Йорданії Саад Джабер також заявив Sky News Arabia, що вибух у Зарці не призвів до жертв.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вчитель "Християнської етики" залякав дітей пеклом, батьки обурені: "Будуть горіти"

Як повідомляв портал "Знай.ua", як подолати тривожність дітей на початку навчального року: дієві поради батькам

Також "Знай.ua" писав, що чи варто чекати захисту для дітей завдяки "тривожній кнопці" у школах: "Ілюзія безпеки"