Ляшко зробив гучне зізнання про карантин в Україні

Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що йому не соромно за введення жорстких карантинних обмежень у березні. Медична система країни, на його думку, наразі готова надавати медичну допомогу всім хворим на Covid-19.

Віктор Ляшко, скріншот з відео
Віктор Ляшко, скріншот з відео

Ексв'язень Кремля Балух переніс операцію на мозку

Колишньому політв'язню Кремля Володимиру Балуху провели операцію на головному мозку з видалення гематоми. Про це розповів його друг Олег Сенцов.
Стан Балуха залишається важким, він після операції перебуває в реанімації Київської лікарні в медикаментозному сні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Володимир Балух, фото з вільних джерел
Володимир Балух, фото з вільних джерел

Теракт 11 вересня: все про героїчний вчинок українця-пожежника, який увійшов до палаючої будівлі

11 вересня під час терактів у Нью-Йорку загинуло майже 3 тисячі осіб. Серед них було 2 українців - пожежний Іван Скала та дизайнер Олег Венгерчук. 31-річний Іван Скала добровільно увійшов до будівлі, яка горіла після вибуху літака для того, щоб вивести потерпілих.

Теракт 11 вересня, фото з вільних джерел
Теракт 11 вересня, фото з вільних джерел

Пенсії до кінця року зростуть декілька разів: підвищення чекає не всіх, перелік категорій

Українські пенсіонери можуть розраховувати на ряд підвищень виплат до кінця 2020 року. З 1 вересня пенсію додали 14% (1,6 млн) пенсіонерам, що пов'язано зі зростанням мінімальної зарплати до 5000 грн. Грудневе підвищення торкнеться 30% пенсіонерів. Втім, така надбавка торкнулася лише однієї категорії.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Путіну і Лаврову довелося вибачатися за "допит без трусиків" Захарової

Російський президент Володимир Путін і міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров вибачилися перед президентом Сербії Александром Вучичем. Кремлівським можновладцям довелося перепрошувати за свою підлеглу, офіційного представника МЗС Марію Захарову, яка провела неоднозначні сексуалізовані паралелі між главою Сербії та героїнею фільму "Основний інстинкт"