У Києві поліцією відбулося затримання голого чоловіка, який за один день встиг відкусити отку палець, розбити собакою вікно і поранити сусіда. Його, що знаходиться в неадекватному стані, зуміли знайти за 20 хвилин на підвіконні 4-го поверху покинутої будівлі. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Патрульними поліцейськими були отримані відразу кілька викликів на вулицю Докучаєвську, яка знаходиться в Солом'янському районі української столиці, звідки чутні прохання про допомогу і крики.

На місці інциденту поліцейські побачили відсутність фаланги пальця в одного з постраждалих чоловіків, в іншого — травма голови. Постраждалі повідомили, що чоловік спочатку накинувся на свого батька, якому відкусив частину пальця руки, а потім на сусіда, який прибіг на допомогу, із залізною лопаткою для взуття.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Ще один виклик був отриманий в приватний сектор, що знаходився недалеко, де невідомий оголений чоловік розбив вікно, використовуючи при цьому собаку і проникнувши в будинок. Там він напав на 66-річну жительку, а незабаром і на її чоловіка, який намагався захистити жінку. Чоловік в неадекватному стані наніс йому близько десяти ударів ножем і зник. Потерпілому була надана перша медична допомога до приїзду медиків.

Нападник був спійманий патрульними і переданий слідчо-оперативній групі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Київщині у страшній ДТП розбилася вся сім'я, моторошні подробиці сколихнули мережу.

Як повідомляв "Знай.ua", в Дніпрі чоловік потрапив під колеса трамвая, на місці працює поліція - фото, відео.

Знай.ua писав, у Дніпрі школяр зник з лікарні, батьки в жаху: "Залишилися одні тапочки"