Міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів про нові обмеження, які можуть бути введені в окремих регіонах України. Детальніше про це чиновник розповів в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

Читайте Знай в Google News!

Як пояснив Максим Степанов, в Міністерстві охорони здоров'я на даний момент готуються внести деякі зміни до переліку обмежень, які діють для "червоної" і "помаранчевої" зон карантину.

Степанов розповів, що зараз в уряді ведуть переговори з главами міст і переглядають можливість частково змінити заборони "червоної" зони виходячи з ситуації на місцях.

При цьому Максим Степанов нагадав, що незалежно від рішень Уряду, українці повинні дотримуватися всіх протиепідеміологічних вимог "червоної" і "помаранчевої" зони для збереження, в першу чергу, власного здоров'я.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні на даний момент діють карантинні обмеження в залежності від рівня епідеміологічної небезпеки:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині жінки народжують дітей і хворіють коронавірусом.

Як повідомляв портал Знай.иа, жителі Прикарпаття влаштовують святкування не дивлячись на"червону зону".

Також Знай.иа писав, що головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко зробив зізнання щодо карантину.