Одну з лідерів білоруської опозиції Марію Колесникову, яку нещодавно заарештували, вивезли з Мінська.

Члена Координаційної ради Білорусі Марію Колеснікову перевели з мінського СІЗО до слідчого ізолятору в іншому місті - у Жодині, яке знаходиться недалеко від білоруської столиці. Про це адвокатка опозиціонерки Людмила Козак повідомила Радые Свабода.

"Так, підтвердили, я була у СІЗО, ось тільки-но заїжджала, сказали, що її перевели вчора ввечері, але ніхто мені не повідомив причини", — сказала захисниця.

Причини переводу опозиціонерки в інший слідчий ізолятор наразі невідомі.

Адвокатка бачила Колеснікову у в’язниці двічі, зокрема під час допиту. У понеділок,14 вересня, вона поїде до СІЗО в Жодині, щоб знову з нею зустрітися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Людмила Козак зазначила, що не може розповісти подробиці першого допиту Колеснікової, оскільки вона підписала угоду про нерозголошення. Вона лише стверджує, що інших процесуальних дій не було.

Нагадаємо, вранці 8 вересня білоруські спецслужби спробували силою видворити Колесникову в Україну, однак на нейтральній смузі опозиціонерка порвала паспорт і повернулася в Білорусь, після чого знову була затримана спецслужбами.

Пізніше адвокат Марії Колесникової повідомила, що вона проходитьяк підозрювана у кримінальній справі про публічні заклики до захоплення влади, і що найближчим часом буде подана скарга на арешт опозиціонерки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям доведеться сплатити податок на нерухоме майно

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні запровадять нульове або одноразове декларування.

Також Знай.ua писав, "слуги" хочуть змусити українців платити за домашніх тварин