Курс валют 12 вересня в Україні спровокує паніку на ринку, так як після вихідних євро і долар "зірвуться з ланцюга". Прогноз Національного банку України передбачає, що початок наступного тижня для долара почнеться з +6,57 гривні, євро — додасть зі старту 9,87 гривні, тим самим перескочивши "психологічний бар'єр".

Читайте Знай в Google News!

Зараз курс виглядає наступним чином:

100 доларів – 2783,46 грн;
100 євро - 3296,87 грн.

Російський рубль на цьому тлі теж підскочить і за десять одиниць його можна буде купити за 3,7066 гривня. У серпні 2020 року грошова маса в Україні зросла на 0,7% (до 1 трлн 676,923 млрд грн), резервні кошти — на 2,4% (562,323 млрд грн).

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обмін валют, фото: youtube
Обмін валют, фото: youtube

Минулого року цифра грошової маси збільшилася на 12,3% (до 1 438,311 млрд гривень), база — на 9,6% (до 477,491 млрд гривень).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі загинув легендарний патріот і гроза бойовиків Путіна. Повідомляється, що 6 вересня, в зоні проведення ООС загинув житель села Вільхівці Городеньківського району.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленська поставила українців на коліна, жінки будуть біля керма: "Тепер офіційно!". Відомо, що в грудні минулого року Олена Зеленська ініціювала приєднання України до міжнародного "Партнерства Біарріц".

Знай.ua писав, правоохоронці розслідують фальсифікації детективів НАБУ у справі "Роттердам+" - Вовк. За його словами, найближчим часом ймовірно з'являться кримінальні провадження.