Поради Павла Глоби - одного з найпопулярніших астрологів, будуть особливо важливими у вересні, адже це дуже непростий час.

Настає перший місяць осені, а з ним і підступна депресія, пов'язана із настанням холодної пори року і всіма змінами, які за цим стоять.

Прислухайтесь до порад астролога, вони допоможуть уникнути осінньої депресії кожному знаку Зодіаку. Не можна допускати появи невпевненості та комплексів.

Овен

У Овнів на початку осені просто не буде можливості для смутку й апатії, самокопання і жалю. Це час великих змін, а також появи нових турбот і бажань. Часу на те, щоб страждати і шкодувати себе може просто не залишитися. Це дуже добре, тому що Овни зможуть відчути: життя продовжується, а осінь - це лише новий її виток.

Астролог радить Овнам почати вересень з прибирання будинку. Для цього є як мінімум три причини. Також це важливо, тому що в чистому домі краще циркулює позитивна енергія, а весь негатив видаляється швидше. Як підсумок - більше сил, менше нездужання і хвороб, кращий захист від токсичних людей і енергетика в цілому.

Телець

Вересень буде насиченим часом для Тельців. У них може з'явитися нове захоплення, кохання, робота, друзі. Всесвіт дасть представникам цього знаку багато удачі і зарядить їх енергією. Дуже важливо не просто рухатися в перед, але й не говорити нікому про свої плани. На питання про те, чому цього не можна робити, є безліч відповідей.

Любов і робота виявляться взаємопов'язані з фінансовою сферою. Можна переплітати справи й не боятися фліртувати з людьми на роботі або займатися справами фінансового характеру разом з другою половинкою. Бажано пам'ятати, що у вересні можуть відвідати раптові осяяння, які краще запам'ятовувати або записувати. Вони приведуть Тельців до щастя.

Близнюки

Перша декада вересня буде сприятливим часом для Близнюків. Зірки і планети опиняться в гармонійному положенні. Це означає, що потрібно забути про минуле і думати про завтрашній день. Можна навіть скористатися ворожінням, щоб дізнатися долю і встигнути внести в життя необхідні корективи.

Друга декада вересня непередбачувана і динамічна. Це час хаосу і плутанини. Велика частина успіхів буде прямо залежати тільки від самих Близнюків. З 21 вересня зірки знову стануть гармонійними, тому закінчити місяць на позитивній ноті вдасться більшості представників Знака. Потрібно не боятися діяти і йти вперед.

Рак

Раки відносяться до найбільш хитрих Знаків Зодіаку. Їхній неординарний розум і високий інтелект допомагає їм обводити навколо пальця багатьох людей і досягати своїх цілей швидше. Однак у вересні потрібно це вміння відкласти в сторону, тому що через нього можна втратити друзів і прихильність соратників по роботі.

В кінці вересня можна знову діяти за звичною схемою. У вересні Ракам допоможе вміння визнавати помилки й знаходити компроміси в суперечках. Якщо продовжувати постійно стояти на своєму, це справі не допоможе. Потрібно пам'ятати про почуття навколишніх.

Лев

Левам початок вересня принесе невелику меланхолію, але впоратися з нею швидко можна буде за допомогою фізичних вправ, прогулянок і слів-паролів. Потрібно менше часу проводити з негативно налаштованими людьми. Приблизно з 9 вересня ситуація різко почне змінюватися на краще.

Середина і кінець вересня стануть для Левів дуже сприятливим часом. Можна буде займатися будь-якими справами - починаючи від духовних практик і пошуків і закінчуючи старанною роботою. Єдине, чого точно не варто робити - ігнорувати появу негараздів. Будь-які нові проблеми потрібно вирішувати просто тут і зараз, не відкладаючи до нових віників.

Діва

У Дів у вересні очікується творчий злет. Це буде дуже емоційний, яскравий час, особливо перша половина місяця. Ближче до початку третьої декади творча енергія зірок почне повільно йти на спад, але вересень все одно буде найсприятливішим місяцем осені. Потрібно використовувати всі свої можливості для досягнення цілей.

Єдине, з чим варто бути обережнішими - шопінг. Під час покупок Дівам потрібно користуватися спеціальним заговором, щоб не витратити гроші даремно. Через збільшення емоційного фону є ймовірність зробити незаплановану покупку, про яку можна пошкодувати в майбутньому. Краще двічі подумати, перш ніж діяти.

Терези

Вересень буде ідеальним часом для флірту, романтики, знайомств і переходу вже наявних відносин на новий рівень. Можна зізнаватися в коханні, знайомитися з батьками і друзями другої половинки, з'їжджатися, розписуватися і так далі. Потрібно доступним чином показати коханій людині, що стосунки з нею - це не просто швидкоплинне захоплення.

Також необхідно зробити позитивною енергетику будинку. Для цього на початку місяця варто влаштувати прибирання та провести ревізію, викинувши всі старі і непотрібні речі. Вересень - ідеальний час.

Скорпіон

Перший тиждень вересня або навіть близько десяти днів для Скорпіонів можуть бути складними, тому що зірки позбавлять їх частини енергії. Це буде непростий час для прийняття важливих рішень. Очікуються конфлікти, проблеми в спілкуванні. Стати активнішими і енергійнішими в першій декаді вересня і в цілому на початку осені Скорпіонам допоможуть три корисних вправи на кожен день.

З середини вересня ситуація різко зміниться на протилежну. Життя Скорпіонів почне змінюватися на краще. Це буде простежуватися в бізнесі і справах, стане простіше включатися в робочий процес. З'явиться мотивація і в любовній сфері, що для самотніх представників Знака дуже хороша новина.

Стрілець

Стрільцям у вересні доведеться пережити ряд випробувань. Наприклад, вони можуть зустріти на шляху неприємних людей. Щоб захистити себе від їхнього впливу, Стрільцям знадобиться правильно з ними спілкуватися. Не можна відкриватися всім підряд, розповідати про почуття й емоції. Також не можна розповідати свої плани й відкривати амбіції, мрії.

Стрільцям варто бути гранично обережними на початку осені. Кожен крок повинен стати обдуманим і зваженим. В іншому випадку можна нажити собі лише нові проблеми. Зірки і планети знову стануть сприятливо впливати на Стрільців лише після 20-21 вересня. Кінець місяця можна присвятити відпочинку, спілкуванню і новим знайомствам.

Козеріг

Зірки і планети будуть постійно змінювати свою енергетику і свій настрій, тому у Козерогів очікується непередбачуваний час, коли краще не ризикувати. Нічні світила вплинуть на шосте чуття Козерогів, істотно послабивши його. Відновити потужну інтуїцію цим людям допоможуть спеціальні талісмани.

У вересні Козерогам варто займатися спокійною і монотонною роботою, справами по дому. Ближче до кінця місяця можна відправлятися у відрядження або поїздки особистого характеру. Це вдалий період для ремонту автомобіля, техніки, електроніки. Також дуже добре позначаться на енергетиці Козерогів ремонт, перестановка меблів, генеральне прибирання.

Водолій

У Водоліїв найголовнішою сферою життя в вересні стане робота. Якщо хочеться досягти успіху, потрібно буде слідувати п'яти важливим правилам залучення грошей. Також важливо буде вірити в себе і не покладатися на інших занадто часто. Це той самий час, коли Водоліям варто бути гранично зібраними і самостійними у всьому.

У любовних справах представникам даного Знака пощастить, але зірки і планети хочуть самі направити цих людей по вірному шляху. Потрібно розслабитися і просто стежити за тим, що відбувається. Якщо нічого відбуватися не буде, значить, Всесвіт влаштовує поточний стан справ.

Риби

Перша декада вересня буде вельми вдалим часом для Риб. Зірки хочуть, щоб вони спілкувалися тільки з самими добродушними Знаками Зодіаку. Краще уникати сварок і конфліктів, інакше можна серйозно зіпсувати свою репутацію. Друга декада буде часом відпочинку і зміни обстановки. З 10 по 21 вересня можна брати відпустку.

З 22 числа і до кінця місяця на Риб чекає дуже сприятливий час. Зірки допоможуть їм знайти мотивацію, посилять і без того потужну інтуїцію Риб, а також допоможуть знайти вихід зі складних ситуацій. Це буде ідеальний час для покупок, оновлення гардеробу, відкриття рахунку в банку, оформлення кредитів та іпотеки.

Якщо у вас у вересні з'явиться амбітна мета, спробуйте скористатися ритуалом на виконання бажання. Він допоможе досягти мети швидше, зберігши при цьому більше енергії. Павло Глоба бажає вам вдалого початку осені і перемог на всіх фронтах.