У Кривому Розі між продавчинею, яка притримується прокремлівських поглядів та чоловіком з проукраїнською позицією відбулася гучна сварка.

Читайте Знай в Google News!

Відео інциденту ділиться телеграм-канал "Факти".

Що стало причиною для початку словесної перепалки невідомо. Покупець наполягає, що просто хоче з'ясувати погляди працівниці торгівлі, а та намагається вигнати його з приміщення.

Жінка вважає Україну російською землею і дотримуватися тої версії, що Росія не є винуватицею у збройному конфлікті на Сході.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Нема України, "російська" це земля! Воюєте з вашими "бендерами", у вас "громадянська" війна. Ви розбій вчинили! У мене родичі живуть у Маріуполі, і вони це бачили на власні очі. Ви людей убиваєте, обгаджуєте, ви справжні вбивці!" – заявляє учасниця розмови на відео.

Чоловік наполегливо намагається нагадати жінці про злочини Росії, вбитих українців. Однак її позиція, яку вона висловлює емоційним криком, залишається незмінною.

Українець запитав продавчиню, за що загинули 13 тисяч українців.

"За те, що вони людей убивали! Не треба було на них нападати! У мене там у Донецьку дуже багато родичів. І дуже багато розповідали, як це все відбувалося. Ви, Україна, самі своїх убиваєте. Самі гадите, самі наживаєтеся дуже добре. Займаєтесь цілковитим розбоєм", – огризнулася жінка, яка розповідає, що народилася в СРСР.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Фанат Путіна Газманов з веселими пісеньками дістався до Кіркорова - "Тепер ти володар..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Фанат Путіна "попросив у пику" в київській маршрутці, бажання виконано: "С*ана нація".