Соня Уотер мешкає в англійському графстві Нортгемптоншир. 50-річна жінка має чоловіка і двох дорослих синів. Однак розмірене життя у товаристві чоловіків, яким потрібно готувати, прати і все решта, набрило їй за роки. Тож вона вирішила діяти негайно. Жінка самостійно перевтілила старий сарай в мініатюрний особняк.

Читайте Знай в Google News!

Відчути себе комфортно і розслабитися вдома Соня не могла через брутальні звички своїх чоловіків. Адже для них норма спати місяць на постільній білизні і залишати шкарпети із запахом дня під ліжком.

Особняк, фото Instagram
Особняк, фото Instagram

Чоловік Ендрю допоміг їй відремонтувати сарай. Тепер в приміщенні, яке виглядало вкрай незатишно і навіть лякаюче, дерев'яна підлога, а також пофарбовані білою фарбою стіни і стеля.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Особняк, фото Instagram
Особняк, фото Instagram

У сараї є вікна, тому всередині світло і досить просторо. Зовні сарай теж дуже змінився і нагадує міні-особняк. Таке перетворення стало справжнім подарунком на 50-річчя Соні.

Особняк, фото Instagram
Особняк, фото Instagram

Внутрішній інтер'єр розкішний. Соня підібрала красиві і оригінальні аксесуари і меблі. Причому на все оформлення пішло не більше 1300 доларів, що, звичайно, набагато дешевше, ніж придбати новий навіть самий невеликий будинок.

Власниця мініатюрного особняка купувала меблі, статуетки, картини, світильники та інші елементи інтер'єру на барахолках, гаражних розпродажах і блошиних ринках, і це дозволило відмінно заощадити. А деякі речі діставалися абсолютно безкоштовно - їй просто подарували антикварні годинники, елегантні гардини і камін.

Тепер Соня - господиня власного креативного і мініатюрного особняка, наповненого витонченими речами.

Тут Уотер може займатися улюбленими справами і отримувати естетичне задоволення, якого завжди бракувало.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, правила податків на нерухомість стали жорсткішими: коли і кому доведеться платити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", крихітка на мільйон - Софія Ротару випадково засвітила розкішний особняк під Києвом.

Також "Знай.ua" писав, що розкішний маєток Арахамії за 16 мільйонів показали з висоти – українці обурені.