Замість Бебі-боксів-наборів всього, що необхідно малюкам, українським матерям тепер видається 5000 гривень. Багато молодих мам незадоволені таким рішенням. Адже, по-перше, отримувати ці гроші-ціла тривала і складна процедура, і виплачують їх зовсім не гарантовано. Популярна блогер і мама Татуся Бо написала на своїй сторінці в Facebook величезний пост, в якому розкритикувала реформу. Татуся вибрала сатиричний стиль, почавши свій пост так:

“Уважаєма мамочка, получітє-распішитєсь, ось вам в подарок - “ні**я”. Чо ви арьотє женщіна? Це нове, красіве, реформіруване і зільоне ні**я! Шото ви женщіна вобще на гормонах кукушенькой поїхали, вобще в реформах ніх**а не понімаєте. От дивіться, раніше понарожавшим давали бебібокси, а щас даємо н**я. Свіркающе новіньке ні**я, не розстраюйтесь, воно колись должно превратиться в х**зна-шо. І вобще, чо вам наше реформіруване ні**я не нравиться?”

#біжитькречить Уважаєма мамочка, получітє-распішитєсь, ось вам в подарок - “ніхуя”. Чо ви арьотє женщіна? Це нове,...

Geplaatst door Татуся Бо op Vrijdag 11 september 2020

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вона рішуче розкритикувала дії "Слуг народу", за ініціативою яких, " замість величезних коробок з усім корисним і потрібним для дітей, тепер видають 5000 гривень. При тому, що остання комплектація "Бебі-боксу" сумарно коштувала 7500.

До того ж, щоб отримати ці 5 тисяч, потрібно напружитися, зібрати документи, довідки на довідку, постояти в черзі, а в останній момент виявиться, що який-небудь бланк замінили. Словом, кількістю шанувальників ініціатива з Бебі-боксами не блищить, подивимося, що буде далі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, допомога матерям-одиначкам: у Мінсоцполітики пояснили нові умови.

Як повідомляв портал "Знай.uа", несвоєчасно видані "Бебі-бокси": чи чекати батькам новонароджених компенсацію.

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові молоді матусі залишаться без"Бебі-боксів".