На жаль, не всі вчителі, які працюють в школі, дійсно люблять і вміють працювати з дітьми. Часом, серед педагогічного колективу трапляються ті, хто приходять в школу просто відсидіти покладені години. Але буває і ще гірше-вчителі, які б'ють і принижують дітей. Так, користувач Ольга Володимирівна Безбабних опублікувала в Facebook пост, в якому описала, як її дочка зіткнулася з насильством з боку педагога.

"Вчора 10 Вересня 2020 року вчитель історії вдарила мою Машу по голові. Не стукнула, не жартома, а вдарила. Класний керівник (якій розповіли Однокласники) відразу вказала на це директору. Сьогодні я дві заяви передала в школу на проведення внутрішньої перевірки. З вимогою звільнити вчителя. Учитель визнає, що вдарила, але каже, що не вклала всю силу в удар.",- пише Ольга.

Учитель ударил ребёнка.. Учитель унижает детей.. Учитель не отвечает за свои поступки.. Много видели таких новостей? И...

Geplaatst door Ольга Владимировна Безбабных op Vrijdag 11 september 2020

За її словами, директор обмежилася простою доганою, рукоприкладниця залишилася безкарною. Ольга помітила, що таке повторювалося неодноразово, і сходило вчительці історії з рук.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Ця людина протягом декількох років принижує, обзиває і приймає фізичну силу по відношенню до дітей. На жаль, на перевірці всередині школи все і закінчується.. Але не Цього разу.

“Я маю намір звернутися до всіх, хто зможе допомогти, проконтролювати. Діти залякані, директор ж замість того, щоб забезпечувати безпечне навчання в школі, сьогодні дала указку зібрати у всіх однокласників моєї дочки пояснення того, що вчора було. Все це було без дозволу батьків і часом з тиском на дітей", — написала користувач.

Роками ця вчителька залишається безкарною. Сьогодні вся школа підтримує дії автора поста. Діти стали говорити про те, як себе веде вчителька історії однієї зі шкіл Первомайсько Коваленко Олена Олександрівна.

"Її відсторонили в 5 класі від занять, поміняли вчителі. Але є й інші діти, з якими вона також буде безкарно жорстоко поводитися. А скарг на неї дуже багато. І далі вони будуть якщо вже зараз ми не зупинимо і не доб'ємося, щоб цей учитель з ганьбою покинув нашу школу.", — написала Ольга Безбабных.

Нагадавши, у Дніпрі судитимуть вчителя-нелюда, який збезчестив юну ученицю, у в'язниці вже зачекалися.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі сталася смертельна ДТП за участю вантажівки і мікроавтобуса.

Також Знай.uа писав, що у Кривому Розі затримали злочинну групу, яка займалася вимаганням.