У жовтні згідно гороскопу Таро можна розраховувати на нові перспективи і можливості. Так, на перший план вийдуть кар'єра і робота. Про це розповіла відомий таролог Олена Саламандра в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

" якщо поставите перед собою нові і значущі цілі, досягніть бажаного в короткі терміни. Настав час діяти. Удача буде на боці лідерів. Початок нових проектів та ідей призведе до зростання, розвитку, а в далекому - принесе прибуток", - пише таролог.

Жовтень, За словами таролога, стане хорошим місяцем для подорожей, відряджень і зміна в житті.

Саламандра закликає не бояться ризикувати і пробувати щось нове в любові. Спонтанність і драйв пожвавить почуття і подарує нові враження.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Самотній люди можуть несподівано познайомитися в громадських місцях або навіть транспорті. Час активних симпатій, флірту і знайомств. Можлива інтрижка на роботі.

Сімейний люди відчують спонтанне зближення з близькою людиною. Відмінний час переводити відносини на новий рівень. А може бути ви давно чекали переїзду, придбання нерухомості, ці плани увінчаються успіхом. Вас зблизять спільні поїздки.

Робота буде насичена подіями і можливостями. Використовуйте шанс проявити себе з кращого боку. Не бійтеся нових завдань і сміливо ставте перед собою нові цілі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ретроградний Марс змусить відкласти важливі справи, астрологи попередили про небезпеку.

Як повідомляв Знай. ua, Павло Глоба розповів, як уникнути осінньої депресії кожному знаку Зодіаку.

Також Знай. ua писав, що астрологи назвали найвірніші знаки зодіаку.