Відпочиваючий в Пермі росгвардієць шукав, де купити кавуни, але замість цього згвалтував жінку і її 11-річного сина. Детальніше про це розповідає Telegram-канал "Омбудсмен поліції", посилаючись на джерело в пермських правоохоронних органах.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що винуватцем події став 24-річний лейтенант. За інформацією прес-служби Росгвардії, хлопець проходив службу на Далекому Сході, а в Перм приїхав на час відпустки.

Як йдеться в Telegram-каналі, інцидент стався 3 вересня близько 14 години за місцевим часом. Росгвардієц слідував по вулиці на машині в пошуках кавуна. Але оскільки він не знав, де можна придбати літню ягоду, він звернувся до місцевих жителів. Зупинившись біля паркану одного з приватних будинків і зайшовши у двір, він поцікавився у господині, чи не продає вона кавуни.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Але раптом, він вирішив забути про ласощі, затягнув жінку в будинок і почав зривати з неї одяг. На крики матері прибіг її 11-річний син. Він, в бажанні захистити маму, запропонував гвардійцю виконати будь-яке його бажання, аби той їх відпустив.

Чоловік погодився і змусив підлітка задовольнити його сексуальні потреби. Після цього він сів у машину і поїхав у своїх справах, як ні в чому не бувало.

Постраждала встигла звернутися в поліцію і повідомити про подію. Винуватця зупинила патрульно-постова служба неподалік селища Іллінський. У протоколі було зазначено, що лейтенант був тверезий і повністю визнав свою провину.

Як повідомляє прес-служба Росгвардії, на даний момент обставини події з'ясовуються. Якщо вина гвардійця буде доведена, то його чекає покарання згідно з російським законодавством. Більше прес-служба подробиць не повідомляла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Росгвардіі зґвалтували солдата, а в догонку звільнять.

Як повідомляв портал Знай.иа, путінська гвардія озброїлася надпотужними наклейками.

Також Знай.иа писав, що Росія займає друге місце в світі по безлічі їх армії, кожен 57 — ий-силовик.