Овен

Мати владу і вплив - це одне. Інша справа-знати, що ми володіємо ними. А реальна ознака сили-знання того, як ефективно і справедливо їх використовувати. Ви можете вирішити, що ваші зусилля і вплив не принесли бажаних результатів. Але перш ніж ви зробите такий висновок, дозвольте певному процесу підтвердити, наскільки з розумом ви доклали зусиль. А потім готуйтеся виявити контроль, якого ви досягли, щоб вести події до конкретного результату.

Телець

Тельці, не бійтеся самостійно вирішувати сімейні проблеми — родичі вам довіряють, і все пройде навіть краще, ніж ви планували. Зірки обіцяють цікавий і насичений день-сьогодні ви встигнете і в магазин збігати, і з друзями поспілкуватися. Не забудьте причепуритися-на вечірньому заході ви повинні бути краще за всіх.

Близнюки

Вранці для Близнюків працює правило»нічого зайвого". Можливо, доведеться відмовитися від частини покупок або посидіти на дієті. Не варто через це засмучуватися: ввечері трапиться диво і ви будете чимось винагороджені за стійкість. Залишок дня пройде в романтичному або креативному дусі, ви можете несподівано отримати комплімент, презент, любовний сюрприз, запрошення на вечерю, на прогулянку або вечірку.

Рак

Раки, сьогоднішній день здасться метушливим, але це дурниця — зірки наворожили купу приємних сюрпризів. Важливо прокинутися раніше і зберегти гарний настрій до вечора — вас чекають цікаві зустрічі і знайомства з незвичайними людьми. Головне - не забудьте одягнутися зі смаком.

Лев

Сьогодні все найприємніше зірки готують Левам під кінець дня. Це час підвищеної привабливості і грайливості (особливо, для Львів-жінок і для всіх левів, народжених в липні). Ідеальний момент для вечірнього побачення, любовного листування при світлі місяця. Щоб випробувати незабутні свіжі відчуття ввечері, вдень корисно зменшити темп і усамітнитися, але важливо при цьому не піддатися тимчасової депресії.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Діва

Діви, сьогоднішній день обіцяє бути яскравим і цікавим. Зірки обіцяють багато поїздок і зустрічей з незвичайними людьми. Але ви вже підіграйте Фортуні і для початку виберіться із затишного крісла. У любові нудьгувати теж не доведеться-Ви надзвичайно чарівні і милі, і нові шанувальники/шанувальниці ось-ось з'являться на горизонті.

Терези

Було б непогано розібрати старі речі і залишити тільки потрібне, тут порядок зайвим не буде. Правда, швидше за все, варто очікувати великих і радісних грошових коштів, дивіться, не витратьте все в один присід. Можливо, з'явиться необхідність переглянути деякі життєві орієнтири, вони можуть виявитися неактуальними. По можливості, вчіться чомусь новому, цей процес дуже важливий.

Скорпіон

Скорпіони, Ласкаво просимо в казку-день здасться вам чудовим і чарівним. З ранку порадують домочадці, а в обід можливий приємний візит далеких родичів. Фортуна не залишить вас і в другу половину дня-улюблені обранець / обраниця не зможуть залишитися осторонь і обов'язково вигадають що-небудь цікавеньке.

Стрілець

Стрільці день пройде на позитиві, і ви навчитеся радіти дрібницям. Зірки плескають в долоні, але радять придивитися до оточення — заздрісники можуть з'явитися в будь-який момент. Для налагодження відносин з домашніми краще вибрати вечірні години-організуйте маленький сімейний пікнік і здивуйте рідню своїми кулінарними талантами

Козоріг

Складний день. Козерогам будуть потрібні терпіння і витримка, а також вміння контролювати свої пориви, які будуть напрочуд численні і суперечливі. Намагайтеся не втручатися в суперечки і не провокувати їх – опинившись в центрі гарячої дискусії, ви напевно наговорите зайвого, про що пізніше будете дуже шкодувати.Ви не завжди дотримуєтеся вірної тактики у відносинах з коханою людиною, тому не варто звинувачувати оточуючих, якщо в особистому житті з'являться проблеми. Більш, ніж зазвичай, потребуючи уваги близьких, ви часом поводитеся екстравагантно, що викликає лише подив.

Водолій

Водолій нарешті зможе втамувати свою спрагу спілкування! День схиляє його до того, щоб шукати порятунку від рутини там, де життя б'є ключем. Але під лежачий камінь вода не тече, і якщо Водолій сьогодні хоче повеселитися, йому слід подбати про це заздалегідь: зробити пару дзвінків, переконатися, що він включений в список запрошених на вечірку. І головне - не діяти поодинці там, де є можливість зібрати разом купу друзів.

Риби

Не переживайте і не ламайте голову над тією плутаниною, яка зараз відчувається у Вашому особистому житті — краще просто проникніться цією атмосферою непередбачуваності і авантюризму. Дуже скоро все встане на свої місця, але прискорити цей процес Вам не під силу