Овен

Протягом усього тижня вам буде супроводжувати удача в фінансовому плані. Вам зроблять ділову пропозицію, від якого буде просто неможливо відмовитися. Всі проекти вдасться завершити благополучно і приступити до чогось нового. А ось на особистому фронті, на жаль, не все так райдужно. З другою половинкою можливі сварки, з'ясування відносин, невмотивована ревнощі аж до розставання. Врятувати ситуацію допоможе відвертий діалог по душах. У плані здоров'я рекомендується поберегти серцево-судинну і нервову систему. В кінці тижня можливо лист або звістка, яке переверне ваш світ з ніг на голову.

Телець

Даний період сприятливий для виправлення помилок минулого, примирення з близькими, з якими у вас стався конфлікт, або навіть відновлення зруйнованих відносин, якщо в цьому є необхідність. У фінансовому плані будьте економні, не робіть великих покупок, а також не захоплюйтеся надмірно шопінгом — буде спокуса витратити всю зарплату перш часу, а потім сидіти "на бобах". У плані здоров'я, уваги потребують ротова порожнина-гарний час для планового візиту до ЛОР-у або стоматолога. Намагайтеся не переохолоджуватися. Заряд енергії подарують прогулянки на свіжому повітрі.


Близнюки

Для представників знака Близнюки тиждень буде дуже комфортною в любовному і сімейному плані. Ви будете оточені ніжністю, підтримкою і турботою близьких людей. Це мотивує вас і підштовхне до нових звершень. А ось на роботі вам можуть ставити палиці в колеса заздрісники. Подбайте про власну репутацію, намагайтеся "викладатися" на повну в своїй справі. На цьому тижні слід звернути увагу на здоров'я шлунково-кишкового тракту. Уникайте важкої їжі та солодощів, корисно провести розвантажувальні дні або навіть спробувати вегетаріанство. Крім поліпшення фігури, покращиться також ваше загальне самопочуття.


Рак

На початку тижня підвищується наша здатність впливати на оточуючих, гармонійно проявляти свою волю. Життєві сили зростуть, з'явиться внутрішня пробивна енергія, яка дозволить домогтися гарних результатів у справах. Також добре будуть складатися відносини з керівництвом.

В середині тижня потрібно уникати неуважності і заплутаних ситуацій, з якими ми можемо стикатися. Тільки чіткий план і дії відповідно до цього плану допоможуть прийняти правильні рішення. Чим конкретніше і стриманіше ми будемо, тим краще для нас.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Це стосується як вирішення робочих питань, так і особистих справ. В кінці тижня контролювати емоції стане складно, тому треба намагатися уникати ситуацій, які можуть негативно позначитися на нашому емоційному стані.


Лев

У перші два дні тижня зірки і планети утворюють складну для Левів комбінацію. Вона може спровокувати сварки і скандали, зниження загального тонусу організму. Астрологи рекомендують більше відпочивати, частіше відвідувати людні місця і не уникати розваг. Кінець тижня ідеально підходить для духовного розвитку. Спілкування з цікавими, мудрими і яскравими людьми допоможе Левам знайти натхнення і мотивацію. Також корисно буде присвятити себе самоосвіті, отримання нових знань. У любовній сфері краще поки все залишити на своїх місцях і не приймати важливих рішень. Можливо, все вирішиться само собою.

Діва

Уникайте цього тижня спілкування з агресивними людьми та енергетичними вампірами — на цьому тижні ви особливо вразливі в ментальному та езотеричному плані. Астрологи називають цей період ідеальним для домашніх справ і побутових турбот. Для тих, хто перебуває в тривалих відносинах, тиждень може бути досить прохолодною — не варто чекати будь-яких бурхливих зізнань, пристрастей і романтичних сюрпризів. Зате 17 вересня зірки і планети будуть найбільш творчими, тому четвер краще повністю присвятити робочим завданням. Так Діви зможуть розвантажити кінець тижня і відпочити на вихідних без непотрібних думок про незакінчену роботу.

Терези

Для Терезів тиждень буде відносно сприятливим. Тільки в середу і четвер варто бути трохи обережніше в любові і справах. Астрологи радять бути обережнішими при складанні та редагуванні документів. Решта днів тижня будуть більш сприятливими, тому можна сфокусуватися на найважливіших справах. Це вдалий час для поїздок і зміни обстановки. Енергія зірок сприяє зустрічам і знайомствам, спільному дозвіллю з сім'єю. Краще не залишатися довго на самоті: це негативно позначиться на удачі.


Скорпіон

Поспішайте завершити намічені плани, адже потім буде важко надолужити згаяне. Зберігайте спокій і критичне мислення, не будьте занадто довірливими. Ваша витримка і холоднокровність дозволять уникнути конфліктних ситуацій.

Ваше чарівність, бажання співпрацювати і почуття гумору помітно змінять існуючий стан речей на краще. Період вдалий для обміну корисною інформацією, можна здійснювати поїздки.

На вихідних вас чекають позитивні події, пов'язані з особистими потребами. У ці дні ви станете більш чутливими до тих, хто потребуватиме підтримки.

Стрілець

Ваші підвищені потреби і мінливість настрою можуть принести шкоду відносинам з партнером. Можливі необдумані витрати, тому візьміть на себе відповідальність. Астрологи радять записувати всі витрати у фінансовий щоденник.

Хороший період для початку службових і творчих відряджень, укладення угод, підписання контрактів та інших важливих паперів. Робота з документами доставить клопоти і переживання, але завершиться вдало.

На вихідних сприятливий час для вирішення особистих справ, задоволення своїх потреб та інтересів. У суботу підвищиться ваша розсудливість і практичність.

Козоріг

Козероги можуть потрапити в дивну і заплутану ситуацію. Ви навіть самі не помітите, як з усіх боків почнуть летіти звинувачення. Але зірки рекомендують відразу вибудувати дистанцію і ні з ким особливо не відвертатися. Будьте розумнішими за всіх, продумуйте розвиток подій на кілька кроків вперед.

Досить Бігти попереду паровоза-є велика ймовірність, що ваш емоційний настрій підштовхне вас квапити події. Це може зашкодити всім вашим планам до кінця тижня. Всьому свій час і свою чергу. Щоб отримати бажане, дійте раціонально і так, як рекомендують найближчі.


Водолій

Ви зараз не дуже-то активні і рішучі. Настав час сумнівів і переоцінки цінностей. Втім, деякі труднощі, що виникли на початку тижня, не стануть перешкодою для прояву вашого професіоналізму, а ось з власною впертістю доведеться поборотися. Постарайтеся зберігати хороші відносини в сім'ї, навіть якщо вам доведеться піти на поступки. Спілкуючись з колегами по роботі в п'ятницю, будьте коректні у формулюваннях.

Риби

На роботі можливі суєта і термінові справи, які потрібно було закінчити ще вчора. Попросіть допомоги у колег, разом вам швидше вдасться вирішити проблеми. В особистому житті не виключені ревнощі, образи і сварки. Постарайтеся у вихідні наповнити свій будинок теплом і турботою про близьких людей, щоб вам було затишно разом.