Окупаційні війська Російської Федерації 13 вересня, у восересенье в черговий раз порушили режим припинення вогню на Донбасі. Про це повідомили на офіційній сторінці прес-центру штабу ООС у соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Це сталося в районі населеного пункту Піски. Бойовики здійснили неприцільний постріл у бік позицій українських захисників з підствольного гранатомета. У відповідь на провокацію з боку наших воїнів зброя не застосовувалася, бойових втрат і поранених серед особового складу Об'єднаних сил немає.

українські захисники дотримуються домовленостей, досягнутих 22 липня 2020 року в рамках Тристоронньої контактної групи в повному обсязі. У той же час наші воїни не втрачають пильності і готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки. ООС

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

За 11 і 12 Вересня не спостерігалося порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню. Однак Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ на Донбасі зуміла зафіксувати інші порушення домовленостей з боку окупантів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, український фільм про дороги виявився кращим на Венеціанському кінофестивалі.

Як повідомляв "Знай.ua", Супрун розповіла шокуючу правду про геймерів - не iгри доводять до божевілля.

Знай.ua писав, "Збрехав!": соцмережі нагадали кандидату в мери Києва Притулі, що він обіцяв жити в Бучі.