Олімпійська чемпіонка боїться свого колишнього чоловіка — саудівського шейха і теж олімпійського чемпіона, який погрожує забрати її дітей і продовжує спроби викрасти їх.

Читайте Знай в Google News!

Саме таку історію розповідає азербайджанське видання 1News.

Зейнаб Джавалди - переможниця чемпіонатів світу і Європи по художній діяльності, за національністю азербайджанка. У 2015 році вийшла заміж за шейха Саіда ібн Мактумом ібн Рашидом Аль Мактумом із королівської родини Дубая. Їй на той час було 23 роки, наречений мав 43.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дев'ять місяців тому колишня чемпіонка оголосила про розлучення пари. Після цього вона страждає і перебуває в постійній напрузі. Люди її чоловіка зуміли дізнатися адресу вілли, на якій переховується жінка із дітьми, і переслідують її. За словами Джавалди, вони хочуть викрасти дітей.

На прикріплення своїх слів спортсменка показала серію відеороликів, на яких чітко видно як незнайомі люди викрадають її дітей і забирають з собою батьків. Батьки жили разом з донькою і онуками після розлучення.

Шейх - також професійний спортсмен, він є олімпійським стрільцем. Окрім того, у нього є ще дві дружини, одна з яких також азербайджанка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, принц Гаррі захотів під "крило" королеви – відчув себе непотрібним.

Як повідомляв Знай.uа за Меган Маркл і принца Гаррі заступилися на найвищому рівні: "не Можна допустити".

Знай.uа писав, Маркл міцно взялася за великий талант принца Гаррі, більше помилок не буде: майстерність на найвищому рівні.