Україна посилила охорону на кордоні з Білоруссю: новий небезпечний сусід

Державна прикордонна служба України посилює заходи з безпеки на кордоні з Білоруссю. Про це повідомляється на сайті самої Держприкордонслужби. Згідно із заявою відомства, у служби є достатньо ресурсів, щоб забезпечити надійну охорону кордонів.

Читайте Знай в Google News!

Скріншот з відео
Скріншот з відео

ПриватБанк заблокував українцю усі зароблені гроші і вимагає неможливу довідку: "Перевірку не пройшли"

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Українець поскаржився на проблему з ПриватБанком: його картка з зарплатою була заблокована, а від самого чоловіка почали вимагати документи для ідентифікації. Однак навіть надавши документи, які міг — клієнт не досяг потрібного результату.

ПриватБанк, фото: Знай.uа
ПриватБанк, фото: Знай.uа

Від Зеленського вимагають скасувати важливу посаду: не передбачено Конституцією

Українець пропонує скасувати посаду і права Уповноваженого із захисту державної мови тому, що це не передбачено Конституцією України. На сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України була опублікована нова петиція, автором якої є Ісаєв Микола Всисович.

Зеленський, фото сайт Президента
Зеленський, фото сайт Президента

Маски не захищають, а знищують — крик про допомогу українки не дасть заснути вночі

Пандемія коронавірусу в усьому світі не збирається відступати, проте є проблема серйозніша - забруднення навколишнього середовища. Щорічно у Світовий океан потрапляє 13 мільйонів тонн пластикових відходів, утворених "сміттєві острови", яких вже налічують п'ять одиниць. Про це повiдомила Веронiка Iсаєва.

Маски від коронавірусу, фото з відкритих джерел
Маски від коронавірусу, фото з відкритих джерел

Степанов заявив про інноваційне лікування важкохворих Covid-19, подробиці

До керівництва міста Дніпро звернулися з МОЗ після святкування Дня міста, а водночас в обробці знаходиться питання заготівлі плазми від людей, у яких є антитіла від коронавірусу. Про це розповів міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час брифінгу в неділю, 13 вересня.

Максим Степанов, фото: МОЗ
Максим Степанов, фото: МОЗ