Повністю змінитись можна за 30 днів, якщо дотримуватись елементарних правил. Вся справа в тому, що коли нас бачать інші - вони помічають не лише обличчя, звертають увагу на безліч факторів!

Читайте Знай в Google News!

Прості поради допоможуть виглядати сяюче. Про це йдеться у пабліку про красу в Іnstagram.

Їжте кожен день салат з вареного буряка. Лікарі кажуть, що буряк сприяє очищенню крові, а чиста кров-чиста шкіра

Вранці натщесерце за 30 хвилин до їжі з'їдайте 1 чайну ложку насіння льону ретельно пережовувати, запиваючи теплою водою - гладка шкіра і рівний колір обличчя забезпечен.

Щодня їжте горіхи вже через два тижні волосся і нігті "скажуть" вам велике спасибі.

Нічна маска. Одну капсулу вітаміну Е змішати з 30 г гліцерину, нанесіть на очищене обличчя за годину до сну рівний колір обличчя і жодних зморшок.

Секрет краси, фото: youtube
Секрет краси, фото: youtube


Подбайте про шкіру тіла. Беремо один стакан морської солі (хоча звичайна, кухонна, з йодом, теж підійде), додаємо один стакан жирної сметани. Після купання, надівши рукавичку-мочалку, ретельно масажуємо все тіло, включаючи шию, з отриманою кашею, потім змиваємо теплою водою. Не лінуємося і робимо це після кожного купання. Суміш можна зберігати в холодильнику.

Сіль знімає ороговілі частинки з поверхні і дезінфікує. Якщо є дрібні прищики, то незабаром вони залишаться в минулому. Сметана пом'якшує дію солі, не дозволяючи їй дряпати ніжну шкіру, а також живить клітини. Регулярне застосування, дасть чудовий результат.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Маска для волосся. Раз на три дні робити маску з порошку гічиці + репейне масло - у консистенції каші наносити на 30 хвилин на волосся.

Шкарпетки для сну. Заведіть традицію, перед сном одягати шкарпетки із натурального волокна, перед цим змащуючи ноги вершковим маслом і краплею м’ятного. Ноги стануть, як у немовлят.

Потурбуйтесь про вії. У стару вимиту баночку від туші налити олію зародків пшениці - домашній засіб для краси вій на кожен день готовий.

Полощіть волосся після миття. У 1 літр води додати 5 крапель ментолової олії - універсальний засіб для красивого волосся готовий.

Амарантова олія для шкіри. Справжній скарб для шкіри - усуває зморшки, шрами, опіки і розтяжки.

Йога для обличчя. За 30 днів можна вирівняти контур і підкреслити овал обличчя, головне робити це системно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зачіски знаменитостей, які ви точно захочете повторити.

Як повідомляв портал Знай.ua, Як плести коси: різноманіття видів і секрети плетіння.

Також Знай.ua писав, Розкіш Сходу — які зачіски носять дружини шейхів і королів.