Сайт ватажка " ДНР "Дениса Пушиліна був зламаний українськими хакерами, про що повідомляє Інформаційний портал центру"Миротворець". На головній сторінці були поставлені логотипи "Правого сектора" і "миротворця", а в самій назві прописали "Смерть окупантам".

Читайте Знай в Google News!

У центрі зазначили, що колись на терористичних сайтах ставилися лого Служби безпеки України, коли цією службою пишалися, а зараз часи змінилися.

"Спасибі цим фахівцям-ІТішникам за визнання ефективності нашої діяльності шляхом розміщення там нашого логотипу", — додали вони.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Сайт Пушиліна відновив свою роботу завдяки терористам. Він є ватажком незаконного збройного сепаратистського угруповання "ДНР", який нещодавно оголошував про навмисне порушення чинного режиму припинення вогню і готовність відкрити вогонь через нібито незаконне Зведення інженерних споруд з українського боку.

Генерал-лейтенант Володимир Кравченко, який виступає командувачем Об'єднаних сил, раніше зазначав, що Збройні Сили України мають право відповісти "всіма наявними силами і засобами" на атаку з боку противника.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Дніпром застрелили двох чоловіків - понівечені тіла підкинули під лікарню.

Як повідомляв "Знай.ua", маленький українець увірвався в Книгу рекордів неймовірними здібностями: "Десять музичних інструментів"

Знай.ua писав, тисячі харків'ян виживають на мінімалку - кому платять найменше