Внучка Фокіна, що має зв'язки з Єрмаком, осоромилася на шкільних питаннях: "У Пізантії, Пізанії"

Користувачі інтернету вирішили нагадати про кумедне відео з онукою Вітольда Фокіна Марією. Зараз Маша відома своїм висловлюванням про те, що саме вона допомогла дідусеві стати першим заступником глави української делегації в Тристоронній контактній групі, завдяки знайомству з главою офісу президента Андрієм Єрмаком.

Читайте Знай в Google News!

Українці дісталися до глави "ДНР" Пушиліна: на його сайті відзначилися "Правий сектор" і "Миротворець"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сайт ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна був зламаний українськими хакерами, про що повідомляє Інформаційний портал центру "Миротворець". На головній сторінці були поставлені логотипи "Правого сектора" і "Миротворця", а в самій назві прописали "Смерть окупантам".

Що робити при появі симптомів коронавірусу і як їх розпізнати: з'явилася докладна інструкція

Вам необхідно телефонувати сімейному лікарю, з якими ви уклали декларацію, якщо у вас з'явилися симптоми COVID-19. Серед таких, кашель, задишка, лихоманка або утруднене дихання. Доктор при необхідності повинен буде направити до вас мобільну бригаду, щоб зробити тест на коронавірус. Про це повідомляють на сторінці Національної служби здоров'я у соціальній мережі Facebook.

Олександр Усик показав фанатам непристойний жест: "Якось так"

Професійний український боксер і колишній абсолютний чемпіон у першій важкій вазі Олександр Усик підкорив серця майже мільйона користувачів Instagram. Однак спортсмен досить рідко ділиться з шанувальниками робочими і особистими моментами з життя.

Олександр Усик, фото з Instagram
Олександр Усик, фото з Instagram

Маленький українець увірвався до Книги рекордів неймовірними здібностями: "Десять музичних інструментів"

Книга рекордів України поповнилася новим ім`ям: 12-річний Євген Чеславський переміг у номінації "Найбільша кількість музичних інструментів, гру на яких засвоїла дитина". Як повідомляє Деснянська РДА, хлопець навчається у Дитячій музичній школі №24, відвідує Центр дитячої та юнацької творчості, Київський Палац дітей та юнацтва.