Як мінімум двоє туристів з України вже постраждали від підступних дій зловмисників на курорті в Антальї. Злочинці скористалися розгубленістю українців при зіткненні з мовними труднощами і безсовісно обікрали їх.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

Турецький банкомат, скріншот: YouTube
Турецький банкомат, скріншот: YouTube

Так, турецькі аферисти чатували туристів біля банкоматів, коли у тих виникали проблеми зі зняттям готівки, вони поспішали "на допомогу", пропонуючи розібратися в тому, що написано турецькою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Один з постраждалих звернувся в поліцію. Він розповів, що такі молодики переконали його в тому, що карта застрягла в банкоматі і відправили розбиратися у відділення. За той час, поки турист добирався до банку, шахраї зняли з його рахунку 430 доларів.

У поліцейській дільниці з'ясувалося, що потерпілий такий не один. Схожий випадок стався з іншим туристом - чоловік втратив 400 доларів. Місцеві правоохоронці зв'язали два інциденти, а по камерах змогли відстежити злочинців. Трьох з чотирьох учасників турецької банди заарештовано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, під Запоріжжям парочка злодіїв з дитиною обнесла магазин - привчають до сімейного "бізнесу".

Як повідомляв Знай.uа, у "Борисполі" дозволять безкоштовно тестуватися на COVID: українцям назвали умови.

Знай.uа писав, Софіївську площу в Києві заполонили тисячі велосипедистів - вляглися в обнімку з колесами.