Блогер Ноа Уіллі показав спосіб, як йому вдається отримувати безкоштовну їжу в ресторанах. Своїм секретом він поділився в TikTok. На ролик, опублікований в кінці серпня, видання BuzzFeed звернуло увагу 10 вересня.

"Цей лайфхак трохи жахливий", - зізнався хлопець.

Він розповів, що одного разу зробив фейкову електронну пошту, а потім побачив список ресторанів, які пропонували безкоштовні страви в день народження.

Він почав реєструватися на сайтах різних ресторанів, використовуючи підроблену пошту, причому на кожному з них блогер вказував різну дату народження. Він також показав спеціальну таблицю, в яку заніс дані про те, який день вказав в якості дати народження в кожному з ресторанів.

Віллі зазначив, що тепер він може отримувати подарунки в ресторанах всі 365 днів на рік.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Ноа Уіллі, скріншот з TikTok
Ноа Уіллі, скріншот з TikTok

"Я сподіваюсь, що я не єдиний настільки божевільний чоловік, щоб це зробити", - додав хлопець у кінці відео.

У коментарях багато хто звернув увагу на слабкі сторони методу Уіллі. Зокрема, деякі написали, що складно знайти 365 різних ресторанів, які були б недалеко від будинку або роботи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".