Стало відомо, що стан мера Харкова Геннадія Кернеса залишається важким. Він не в комі, але Covid-19 протікає в дуже складній формі.

Читайте Знай в Google News!

Друзі і родичі Кернеса розглядають варіант його перевезення на лікування в одну з країн Європи, пише "Страна", посилаючись на джерела в його найближчому оточенні.

Так, спочатку розглядався варіант Відня, але тепер у пріоритеті Німеччина.

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Не виключено, що його відправлять у клініку "Шаріте", де зараз лікується Навальний. Зараз вирішуються як юридичні та технічні питання, пов'язані з транспортуванням хворого, так і чисто медичні – серед харківських лікарів немає поки єдиної думки наскільки переліт для Геннадія Адольфовича безпечний. Але рішення, швидше за все, буде прийнято вже найближчим часом", - зазначило джерело, близьке до Кернеса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, перший заступник мера Харкова спростував інформацію про те, що Кернес перебуває в комі. Мер міста в даний час проходить курс лікування.

Як повідомляв портал Знай.uа, хворий Кернес переніс сесію міськради в Харкові – вперше за п'ять років.

Також портал Знай.uа писав, що Геннадія Кернеса госпіталізували до 17-ї міської лікарні з діагнозом коронавірус. Також у мера Харкова підтвердили двосторонні запалення легенів на тлі хвороби.