Відомий чарівник Мессінг мав багато талантів, непідвладних простому смертному. Він захоплювався астрологією і провісництвом. Три знака Зодіаку, які він виділив особливою міткою.

Читайте Знай в Google News!

Терези

Мессінг називав Терези знаком протиріч. За його словами, в ньому вміють уживатися символи рівноправності і тяги до одноосібного лідерства, бажання допомогти ближньому і себелюбство.
Нерідко егоїст в Терезах перемагає. Як вважав Мессінг, в досягненні своїх цілей представники цього знака Зодіаку здатні маніпулювати людьми, і навіть робити їм зло.

Мессінг зазначав, що у шахраїв, народжених під знаком Терезів, була погана карта в гороскопі. А ті, що народжуються під гармонійною зіркою, стають спокійними і добрими людьми, які ніколи не роблять людям поганого. Але і у тих, і У інших дуже сильно розвинене почуття інтуїції і передбачення ситуації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Овен

За версією Мессінга Овни йдуть досягають мети за допомогою свого неймовірного темпераменту, який мало хто може приборкати. А ще їм властиво одягати на себе маску, і видавати не за того, ким вони є насправді.

Гороскоп, фото pxhere
Гороскоп, фото pxhere

Пустити пил в очі вони можуть легко, також, як і розташувати до себе зовсім незнайомих людей. Адже Мессінг був переконаний, що Овни в зодіакальним сузір'ї — кращі оратори і відмінні керівники. Їм властиво прагнути до лідерства, випромінюючи божевільну енергетику, яка нерідко передається навіть на великих відстанях.

Водолій

Про Водолія провидець говорив, що це один з найскладніших, багатогранних і маловивчених знаків Зодіаку. Мессінг припускав, що під цим знаком на світ може з'явитися чимало знаменитих і талановитих особистостей. А все тому, що Водолії бачать світ не зовсім так, як більшість землян.

Вони здатні розгледіти красиві речі навіть в найбільш звичайних на вигляд дрібницях. При цьому Водолії завжди випромінюють позитив, і готові поділитися ним з іншими. З цієї причини енергетичні вампіри з великим задоволенням шукають спілкування з ними.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ретроградний Марс змусить відкласти важливі справи, астрологи попередили про небезпеку.

Як повідомляв Знай. ua, Павло Глоба розповів, як уникнути осінньої депресії кожному знаку Зодіаку.

Також Знай. ua писав, що астрологи назвали найвірніші знаки зодіаку.