У Черкасах у дворі школи побилися батьки учнів через побори. Виявляється, конфлікт між батьками школярів зав'язався ще кілька тижнів тому. І зараз він переріс у бійку, яка відбулася між двома жінками на території школи №13.

Читайте Знай в Google News!

Свідками побоїща між батьками стали й учні навчального закладу. Про це йдеться в сюжеті "Вікка. Новини". Зазначається, що бійка почалася через те, що одна з мам почала знімати на відео інших батьків і дітей без дозволу. Інша ж спробувала припинити це, але "операторка" дала відсіч.

Бійка біля школи, скріншот з відео
Бійка біля школи, скріншот з відео

Матері прокоментували інцидент, зазначивши, що справжня причина конфлікту в іншому. Близько 3 тижнів тому мати першокласниці Анна Отамась заявила про булінг з боку інших батьків і керівництва школи. Конфлікт стався нібито через те, що жінка відмовилася здавати гроші на нові шафи. При цьому переводити дитину в іншу школу або клас жінка не планує.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Повідомляється, що у ситуацію вже втрутилася поліція. За фактом бійки у дворі школи відкрито кримінальне провадження за ст 125 КК України.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко "відходить" від хвороби в елітному маєтку з пляжем та садом: показали володіння політикині

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ляшко зробив гучне зізнання про карантин в Україні: "Не соромно"

Також "Знай.ua" писав, що пенсії до кінця року зростуть декілька разів: підвищення чекає не всіх, перелік категорій