Сучасні актори на короткій нозі з пластичною хірургією. Однак з'ясувалося, що за допомогою лікаря і скальпеля любили боротися зі старістю навіть публічні люди в СРСР. При цьому звичайні люди завжди захоплювалися ними і вважали, що їм просто пощастило з природною красою.

Читайте Знай в Google News!

Любов Орлова Одна з найкрасивіших радянських актрис довоєнних років в молодості легко могла б стати зіркою Голлівуду, настільки хороша вона була собою. Володарка безлічі кінопремій і медалей За внесок у мистецтво дуже боялася постаріти.

Любов Орлова, фото з вільних джерел
Любов Орлова, фото з вільних джерел

Як тільки в Москві в 60-х роках з'явився кабінет пластичного хірурга, вона поспішила зробити собі корекцію обвислих повік і підтяжку обличчя.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нонна Мордюкова зважилася на радикальне омолодження після загибелі свого сина Володимира. Актриса вирішила кардинально змінити своє життя, щоб вийти з важкої депресії.

Нонна Мордюкова, фото з вільних джерел
Нонна Мордюкова, фото з вільних джерел

Для особистості Йосипа Сталіна теж робили пластичні операції. Але не для самого вождя, а для його двійників. Їх було за різними відомостями від 4 до 14 осіб. Точно відомо, що існував бухгалтер з Вінниці Лубицький, якого в 1936 році за допомогою пластичного хірурга зробили схожим на главу Радянського Союзу.

Йосип Сталін, фото у суспільному надбанні
Йосип Сталін, фото у суспільному надбанні

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, німецька Кардашьян влаштувала примірку міні-бікіні, оголені сідниці побачили мільйони.

Як повідомляв Знай. ua, Порошенко не просто схуд, а й зробив пластичну операцію, повністю "перекроїв" зовнішність.

Також Знай. ua писав, що як виглядав танцюючий мільйонер Джанлука Ваккі до пластики, фотографії юних років італійського багатія.