Позафракційний депутат Андрій Деркач, раніше оприлюднив свіжу серію плівок про колишнього віце-президента США Джо Байдена і екс-президента Петра Порошенка заявив, що йому було відмовлено в отриманні американської візи не просто так. Нібито голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін попросив про це в.о посла США Христину Квін. А ті, нібито, знаходяться в дуже близьких взаєминах.

"виявляється все банально і просто - шерше ля фам. Це було прохання Шабуніна Христині Квін. І виявляється, що відносини Шабуніна і Крістіни Квін більш ніж близькі і більш ніж дружні" Андрій Деркач

Відзначимо, що Квін 55 років, а Шабуніну - 35. Глава ЦПК одружений і у нього є дитина.

Нагадаємо, Христина Квін стала тимчасовим повіреним у справах Сполучених Штатів Америки в Україні в січні 2020. "Для мене честь працювати в даний час тимчасовим повіреним у справах США в Україні. Я з натхненням зустрічаю нові виклики і велику відповідальність на посаді керівника команди посольства США в Україні", - сказала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Нагадавши, строк оскарження рішення САП про закриття " Роттердам+" вже минув-адвокат.

Як повідомляв " Знай.ua", за пільги на електроенергію для заводу Пінчука заплатить бізнес, школи, дитсадки та лікарні-голова " Укренерго"

Знай.ua писав, прем'єра просять відстрочити заборону експлуатації залізничних вагонів понад встановлений термін.