Зі "Слуги Народу" виключили ще одного нардепа – хабарницький скандал Олександра Юрченка набирає обертів

Якщо ще вчора з трибуни Парламенту звучали гучні заяви нардепів про негайне зняття недоторканості з Олександра Юрченка, "корупційну добірку" НАБУ на його колег по роботі в Комітеті та затягування із розглядом хабарницького кричущого випадку, то сьогоднішня заява Першого заступника Голови Верховної Ради України стала "апогеєм" цього ланцюга спорів.

Олександр Юрченко - фото зі сторінки нардепа на Фейсбук
Олександр Юрченко - фото зі сторінки нардепа на Фейсбук

У Мінсоцполітики детально розповіли про нові субсидії: хто і як може отримати допомогу

Прийшла осінь, як відомо, опалювальний сезон - близько. Саме тому багато українців вже думають про субсидію. Спеціально для громадян, яких цікавлять питання про допомогу від держави Мінсоцполітики вирішило дати відповідь у формі інфографіки.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нові правила розрахунку субсидій, скріншот
Нові правила розрахунку субсидій, скріншот

В Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи

В Україні вже скоро діятимуть нові водійські посвідчення та технічний паспорт. Тепер в оновлених документах з'явиться відмітка про групу крові (резус-фактор) громадянина, про згоду на посмертне донорство, та про відповідність авто екологічним нормам.

Електронні водійські права, фото: newsone
Електронні водійські права, фото: newsone

Україна може поставити хрест на російській картоплі: фермери втомилися терпіти несправедливість

Вже на 7-му році відкритої агресії Росії проти України, планують заборонити ввезення на територію країни Російської картоплі. Аргументують це тим, що потрібно захистити вітчизняних фермерів у ситуації, коли на початку року імпортували рекордну кількість картоплі через неврожай у 2019 році.

Картопля, фото: pixabay.com
Картопля, фото: pixabay.com

Ще теплі: лікарі змусили українку нести ампутовані ноги чоловіка додому

Жінку змусили забрати ампутовані ноги чоловіка в Миколаївській області. Це сталося в районному центрі Новий Буг, де лікарі місцевої лікарні заявили про те, що у них немає коштів на утилізацію медичних відходів.

Про ноги... Як поводитися з хірургічними рештками.

Відповідь головного лікаря Новобузької лікарні. В Новому бузі на волейбольному майданчику найшли рештки людського тіла. До цього в районній раді розглянули звернення громадян по видачі операційних решток жіночці яка не знала що робити з ними далі.

Geplaatst door Тут.інфо op Dinsdag 15 september 2020