У Міністерстві соціальної політики вирішили запропонувати українським батькам вибір: придбати "пакунок малюка" в натуральній формі або самостійно купити необхідні товари. Про це йшлося на зустрічі представників Міністерства соціальної політики України та Асоціації виробників з національними виробниками дитячих товарів та іншими суб'єктами господарювання у сфері торгівлі дитячими товарами.

Читайте Знай в Google News!

"В рамках реалізації пілотного проекту монетизації одноразової допомоги "пакунок малюка" за пропозицією Мінсоцполітики створена інтернет-платформа, де в першу чергу вітчизняним виробникам надана можливість розмістити дитячі товари і "пакет малюка" в натуральній формі", - йдеться на сторінці міністерства в Facebook.

Так, ця інтернет-платформа дозволить батькам легко вибирати необхідні товари або вже повністю укомплектований "пакунок малюка". Що стосується зустрічі представників Мінсоцполітики та виробників, то в ході заходу обговорили єдині кваліфікаційні вимоги до учасників платформи, єдині правила співпраці для чесної, прозорої конкуренції та пропозиції учасників щодо вигідних умов щодо реалізації соціальної програми.

⚡️ Батьки отримають вибір: придбати «пакунок малюка» у натуральній формі чи самостійно обрати необхідні товари. ✅ В...

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
Geplaatst door Міністерство соціальної політики України op Donderdag 17 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, індексація аліментів: коли і кому підвищать виплати на дітей.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "пакунок малюка" замінили грошима, але отримати їх не просто – як не залишитися біля розбитого корита.

Також портал "Знай.ua" писав, як отримати грошову допомогу замість "пакунка малюка", докладна інструкція для батьків.