Кицю на ім'я Моніка принесли до одного із англійських притулків. Власники розповіли, що у киці імунодефіцит - і вони не можуть її доглядати. Після цієї зради Моніка провела у притулку близько 130 днів, поки її не забрав чоловік Аднан, тепер вони щасливі разом, киця допомагає чоловіку працювати - дивиться на нього уважно і прискіпливо, поки він сидить за своїм комп'ютером.

Читайте Знай в Google News!

Історію тварини розповідає британський таблоїд Daily Star.

Фото Battersea Dogs and Cats Home
Фото Battersea Dogs and Cats Home

Працівники притулку дуже хотіли пошвидше знайти новий дім для Моніки. Вони вигадали таку собі промо-акцію: оголосили, що у киці день народження і запросили всіх, хто хотів би з нею познайомитися і, можливо, забрати. Проте ніхто не прийшов. Фотографія самотньої Моніки, позаду якої висить плакат “З днем народження!”, дуже швидко облетіла весь Інтернет. Користувачі мережі назвали Моніку “найсамотнішою кицею”, багато хто з них перерахували гроші притулку на утримання Моніки. Саме так про існування Моніки дізнався й Аднан - її новий друг і власник.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі кота на ім'я Семен Парфентійович влаштували на роботу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Волині в селищі Озеро, смілива собака взяла у свою сім'ю трьох кошенят.

Також портал "Знай.uа" писав, що у американської медсестри з Техасу Мішель Алексіс домашній улюбленець персидський кіт став зіркою мережі завдяки незвичайній зовнішності.