На ній було висунуто Миколу Томенка кандидатом на посаду київського міського голови та кандидатів у депутати Київської міської ради.

Лідер партії та майбутній кандидат у мери Микола Томенко під час конференції зазначив наступне: «Наша команда принципово відрізняється від інших партій, які беруть участь у виборах.

Команда Громадського руху «Рідна країна» формувалась не за тиждень в кабінетах, а десятиліттями і за принциповим підбором. Ми не збирали дружин, дітей та інших родичів у списки. Наші кандидати – це люди, які щоденно працювали для Києва.

Команда Громадського руху «Рідна країна» була сформована за принципом патріотизму та доброчесності із відомих та професійних людей, які досягли успіху в своїх сферах діяльності.

В команді також немає жодного діючого депутата Київради чи представника від олігархічних груп або забудовників».

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Сьогодні в списку «Рідної країни» директорка Національної бібліотеки України для дітей Алла Гордієнко, відомий громадський діяч та спортивний журналіст Валентин Щербачов, заступник голови Всеукраїнської аграрної ради Денис Марчук, голова ГО «Муніципальна ліга Києва» Олександр Федоренко, Народна артистка України Жанна Боднарук, проректор Державного університету інфраструктури та технологій Олександр Кулінченко та відомий еколог Андрій Неліпа.