В Австралії тушу мертвого кита прибило до популярного пляжу. Відчувши запах плоті, що розкладається, навколо зібралася велика зграя акула- людожерів, неабияк налякавши відпочиваючих. Інцидент стався в штаті Новий Південний Уельс, передає Newsflare.

Очевидці розповіли, що припливли навіть ті акули, які знаходилися за кілька миль від місця події. Після того, як тушу відбуксирували назад в море, кілька людей на човнах намагалися підплисти до акул ближче. В результаті один з човнів зачепив шестиметрову самку білої акули-людожера.

Велика біла акула, також відома як акула-людожер — - одна з найбільших хижих риб у світі. В середньому представники цього виду виростають до 4,6-4,8 метра в довжину, але зустрічаються особини довжиною до шести метрів. Вважаються найбільш небезпечним для людини видом акул.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, змінює форму і запам'ятовує її: вчені створили унікальний біоматеріал. Він був створений на основі кератину, який є волокнистим білком, наявному в нігтях і волоссі. Вчені дістали його із залишків вовни ангори, використовуваної в текстильному виробництві.

Як повідомляв " Знай.ІА", S. T. A. L. K. E. R. 2: розробники вперше показали деталі з гри. У Twitter S. T. A. L. K. E. R. OFFICIAL додали кілька нових скріншотів з гри.

Знай.ІА писав, пиловий диявол з'явився на поверхні Марса: як виглядає потойбічна знахідка з червоної планети.