Злочин і покарання: один з маршрутників Кропивницького одного разу відмовився везти ветерана АТО безкоштовно, і відплата не змусила себе чекати.

Читайте Знай в Google News!

Пару днів по тому ображений боєць покликав з собою натовп побратимів, які сіли в ту ж маршрутку на кінцевій. Маса заґратувала, і азовці їздили з цим водієм по всьому маршруту. Так вони відстоювали права на безкоштовний проїзд для всіх ветеранів АТО.

Колишні бійці полку Азов, третього полку 55 артилерійської бригади та інших добровольчих підрозділів підтримали ветерана АТО, якого водій маршрутки у Кропивницькому відмовився везти безкоштовно. Про це повідомила партія Національний корпус.

Фото: Нацкорпус
Фото: Нацкорпус
Фото: Нацкорпус
Фото: Нацкорпус


Ветерани провели акцію на кінцевій зупинці міського маршруту №113, щоб відстояти право всіх учасників бойових дій на безкоштовний проїзд у громадському транспорті.

Вони сідали в мікроавтобус на кінцевій зупинці і їздили з цим водієм безкоштовно по всьому маршруту.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: Нацкорпус
Фото: Нацкорпус

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Чернівцях зник 50-річний чоловік у військовій формі – матір виплакала всі сльози.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Кропивницькому 18 ветеранів АТО провчили нахабного маршрутника - "Чекали на кінцевій".

Також Знай.uа писав, що В Україні злетять ціни на маршрутки-перевізники назвали терміни.