Овен

Слово дня-стриманість. "І в радості, і в горі, під сонцем й на снігу, тримайте під контролем язик, мізки й вагу". Сьогодні цей двовірш про вас. Не піддавайтеся спокусам і уникайте надмірностей в їжі і напоях, в грошових витратах, в робочих, сімейних і любовних відносинах. Гарний настрій подарує вечірній похід в театр або кіно в цікавій компанії.

Телець

Хороший день для подорожей-навіть якщо недалеко і ненадовго. Вас чекає море вражень, ви дізнаєтеся багато нового. На любовному фронті змін не передбачається. Ваш інтелект сьогодні працює в повну силу, тому ви можете використовувати цей день також для отримання знань. Тим, хто шукає роботу, радять відкласти перегляд вакансій на завтра — сьогодні кращий варіант не знайдеться.

Близнюки

Якщо щось робить вам боляче або краде ваші сили — саме час від цього рішуче позбутися. Озираючись назад, ви ризикуєте ніколи не зробити крок в обійми світлого майбутнього. У родині можливі конфлікти, тому якщо є можливість, проведіть цей день на самоті, повністю присвятивши його собі. Не беріть на себе зайвої відповідальності.

Рак

Сьогодні можна цілком розраховувати на успіх у справах. Найбільш плідною виявиться перша половина дня, тому спірні питання краще вирішити до обіду. Якщо, ви не перебуваєте в шлюбі, то можливо, потрібно зареєструвати свій союз. Добре підуть справи у комерсантів.

Лев

Сьогодні до вас звернуться з діловою пропозицією, але приймати його відразу не варто, так як воно виявиться не дуже вигідним для вас. Багато будуть сьогодні надто емоційні. Родичі допоможуть влаштуватися на цікаву і прибуткову роботу. Ймовірні зустрічі з впливовими людьми.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Діва

На вашому особистому небосхилі встановиться безхмарна погода, а душевна рівновага і гарний настрій стануть вашими супутниками на весь день. Сміливо будуйте плани на майбутнє. Але не надто старайтеся з фізичними навантаженнями

Терези

Терези, сьогодні ви станете надто дратівливими — зірки впевнені, що це підступи «енергетичних вампірів». Зверніть увагу на своє оточення і простежте, поруч з ким ви відчуваєте тривогу і хвилювання. Увечері бажано відпочити на природі — невелика прогулянка допоможе підбадьоритися і набратися позитиву.


Скорпіон

Скорпіони, сьогоднішній день названий днем відвертих розмов. Намагайтеся бути щирими в спілкуванні з близькими людьми і не бійтеся озвучувати свої претензії — родичі обов'язково прислухаються до вашої думки. Головне, пам'ятати про баланс і чергувати критику з добрими словами і компліментами.


Стрілець

Стрільці, сьогодні у вас з'явиться відчуття, що ви живете за чиєюсь вказівкою. Не хвилюйтеся-такі думки з'являються навіть у зірок. Наберіться терпіння-ввечері все зміниться, і ви знову будете радіти життю. І не забудьте поділитися хорошим настроєм з родичами — наприклад, влаштуйте смачні посиденьки біля телевізора.


Козоріг

Козероги, сьогоднішній день вдалий для того, щоб поклопотати по дому. Але не ставте побутових рекордів і не намагайтеся самостійно впоратися з усіма проблемами. Зверніться за підтримкою до родичів і розподіліть обов'язки. Післяобідній час присвятіть шопінгу, і намагайтеся не економити на собі коханому.


Водолій

Водолії, сьогодні вам належить прийняти якесь важїливе рішення, можливо, воно буде мати відношення до сфери особистих взаємин. Постарайтеся не поспішати і не ігноруйте підказки внутрішнього голосу. Увечері очікуються непрохані, але приємні гості — ось і привід втілити в життя цікаві кулінарні задумки.


Риби

Риби, сьогодні ви проявите чудеса терплячості - ви і на бурчання домочадців не ображаєтеся, і на критику друзів не реагуєте. У другу половину дня доведеться переглянути свої плани-ваша мрія спокійно посидіти біля телевізора так і залишиться мрією. Чекайте запрошення на якийсь нудний але дуже важливий захід.