Було заведено 58 кримінальних справ на колишнього президента України Петра Порошенка. Деякі з них вже були закриті через відсутність події злочину, проте згодом Печерський районний суд міста Києва відкривав їх знову. Про це заявив адвокат Порошенка Ілля Новіков під час брифінгу з Ігорем Голованем 18 вересня, в Києві.

Читайте Знай в Google News!

Новіков заявив, що поточна цифра кримінальних справ зі списку Порошенка часто цікавить людей. При цьому, за його словами, Державне бюро розслідувань не збирається як-небудь змінювати напрямок своїх зусиль. "Очевидно, що це їм набагато цікавіше, ніж їх нормальна робота", — розповів він.

Ігор Головань же зазначив, що відсутність події злочину стала причиною початкового закриття деяких з цих справ.

Державне Бюро Розслідувань не розслідує справу депутата від «Слуги народу» Олександра Юрченка. Але продовжує переслідування п‘ятого президента Петро Порошенко. Деталі дивіться в брифінгу адвокатів Петра Порошенка – Іллі Новікова та Ігора Голованя.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
Geplaatst door Європейська Солідарність op Vrijdag 18 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нардепи вщент рознесли поданий Кабміном Проект бюджету на 2021 рік: сотні мільйонів на "відосики" і дачі, мільярди – на сумнівні позики.

Як повідомляв "Знай.ua", головне за день суботи 19 Вересня: сумнівний проект бюджету, перевтілення Навального і пропозиція Жириновського позбутися Леніна.

Знай.ua писав, Ленін Росії не потрібен: Жириновський виступив з пропозицією продати вождя. Російський політик також пропонував кремувати тіло Леніна, а прах поховати поруч з батьками в Симбірську або Петербурзі.