Овен

Сьогодні будьте особливо уважні до родичів. Допомагайте старшим, давайте поради молодшим. На роботі проявіть ініціативу, швидше за все вона буде винагороджена. Любовний фронт залишиться без змін, побачення краще перенести на завтра.

Телець

Весь день ви будете в піднесеному настрої через хорошу звістку, яке чекає вас вже вранці. У грошовому плані зірки радять бути економніше, якщо можна відкласти якусь копієчку, поповните заощадження або скарбничку. У спілкуванні з родичами можливі конфлікти, тому уникайте спірних тем в розмові.

Близнюки

День хороший для самоосвіти і розширення загального кругозору. Не виключено, що дехто може неправильно розцінити Вашу ділову активність і порахувати Вас надмірно самовпевненим. Швидкоплинний службовий роман може викликати відкриту неприязнь з боку колег і начальства. Будьте обережні з автомобілем.

Рак

Раки, сьогодні ви легко знаходите спільну мову з оточуючими і не губитеся навіть в малознайомих компаніях. Але будьте обережніше з фліртом-половинка стане дуже тривожною і підозрілою. Постарайтеся заспокоїти кохану людину і проведіть цей вечір наодинці один з одним — спілкування піде на користь вашим відносинам.

Лев

Завдяки вашому досвіду сьогодні вдасться правильно розпорядитися наявними коштами. Любовне побачення краще відкласти - ні до чого хорошого воно не приведе. Романтичний настрій не дозволить займатися нудною роботою. Ймовірно романтичне знайомство з людиною здалеку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Діва

Леви, сьогодні у вас відмінний настрій, і ви готові на подвиги. Але зірки радять стримувати свої пориви і діяти обачно. В ідеалі проведіть час в компанії родичів старшого покоління-домочадці потребують опіки та підтримки. Можете влаштувати маленьке сімейне торжество-без жодного приводу.

Терези

День сприяє серйозній роботі і здійсненню сміливих задумів. Всі питання, швидше за все, дозволяється з вигодою для Вас. Ваша комунікабельність розташовує до зустрічей з друзями і близькими людьми. Ваші відносини можуть зайти в глухий кут.

Скорпіон

Скорпіони, зірки кажуть, що сьогодні на деяких представників вашого знака нахлине ностальгія. Не піддавайтеся нудьги і постарайтеся позбутися від сумних і неприємних спогадів. Якщо не справляєтеся самостійно, здзвонитеся з друзями, адже ваші приятелі — майстри з вигнання депресивних думок.

Стрілець

День віщує труднощі у відносинах з колегами, а також з батьками, близькими родичами. Виникне безліч невідкладних справ, що зажадають граничної зібраності. Можливі перебої в подачі електроенергії. Ймовірні побутові клопоти.

Козоріг

Козероги, ви хлопці ініціативні і можете знайти справу навіть у вихідний. Але сьогоднішній день бажано присвятити розслабленню-неробство буде корисним. Правда, у ваших друзів інші плани-можливі дзвінки з проханнями про допомогу. Зірки радять просто відключити телефон-і приятелів не образите, і відпочинете.

Водолій

Водолії, сьогодні вам захочеться розрекламувати свої таланти. Нічого ганебного в цьому немає-хваліться на здоров'я. Можливо, вас помітять потрібні люди-віртуальні знайомства виявляться корисними. Але вечір зірки радять провести в колі сім'ї — постарайтеся допомогти домочадцям і не ігноруйте їх прохання та побажання.

Риби

Риби, присвятіть цей день догляду за собою — і задоволення отримаєте, і самооцінку піднімете. Відвідайте масажні та косметичні салони, подумайте про кардинальну зміну іміджу. Можете придбати річ, про яку ви довго мріяли. Сьогоднішній Шопінг допоможе розвіятися, і від недавніх тривог не залишиться навіть спогадів.