Державна прикордонна служба України прокоментувала гучний скандал за участю їхнього співробітника Ігоря Шаруна після того, як він порівняв воїнів ЗСУ зі свинями.

Читайте Знай в Google News!

У керівництві Державної прикордонної служби зазначили, що засуджують будь-які дії, свідомі чи несвідомі, які здійснюються проти людей, що захищають нашу країну. Про це прикордонна служба повідомила на своїй сторінці в Facebook.

ЗСУ, фото ООС
ЗСУ, фото ООС

У відомстві заявили, що вже почали службове розслідування. При цьому вже встановлено, що військовослужбовець з таким прізвищем і ім'ям дійсно проходить службу в прикордонній службі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Зараз призначено службове розслідування для вивчення всіх обставин, за результатами якого будуть прийняті відповідні рішення", - йдеться в повідомленні.

Скріншот: facebook.com/DPSUkraine
Скріншот: facebook.com/DPSUkraine

Про цей інцидент вперше розповів полковник ЗСУ Анатолій (Штірліц) Штефан у Facebook. Коли Штефан в коментарі попросив прикордонника видалити відео, той у грубій формі "відправив його в далеке плавання".

Офіцер назвав ім'я прикордонника. Ним виявився Ігор Шарун з Львівської області. Зараз він є військовослужбовцем ДПС України у Волинській області.

Скріншот: facebook.com/ukrop.bc
Скріншот: facebook.com/ukrop.bc

Згодом український прикордонник Ігор Шарун, який образив воїнів ЗСУ в соціальній мережі, перепросив за свій вчинок. Він опублікував допис, у якому назвав свої дії необдуманими й ганебними, крім того, зазначив, що йому подвійно соромно.

Військовослужбовці Держприкордонслужби разом з іншими українськими військовими пліч-о-пліч щодня боронять Україну від...

Geplaatst door Державна прикордонна служба України op Zondag 20 september 2020

Знайомтеся. "Мамкін блогер" Ігор Шарун. Вчора у мережі ТікТок, випадково натрапив на відео проти ЗС України, яке...

Geplaatst door Анатолий Штефан op Zaterdag 19 september 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський згадав старі лозуги про "посадки навесні", українці скептично усміхнулися: "Текст із "Розсміши коміка"? Вова, навіщо..."

Також "Знай.ua" писав, що шахраї спустошують рахунки українців за допомогою мобільних додатків: як повернути гроші