Білоруські силовики вчора подарували світу головний мем вересня. Ціла юрба чорних чоловічків бігла від одного героя з білоруським прапором - біло-червоно-білим стягом. Про це пише телеграм-канал Perepichka News.

Читайте Знай в Google News!

Білоруси часу даремно не втрачали і провели кіберпротест: на відео наклали кілька хітових треків, і воно заграло новими фарбами. Ми так і не змогли вибрати свій фаворит, так що тримайте одразу все.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Весь світ - це силовики, а 2020 в ньому — хлопець з цим прапором - так описують видовищну картину протестів у Білорусі.

Протести, фото: EPA/UPG
Протести, фото: EPA/UPG

Акції протесту в Білорусі 2020 року — це хвиля мирних демонстрацій проти режиму Лукашенка. Протести загострилися після президентських виборів 9 серпня 2020 року. Основними цілями протестів є відставка Лукашенка та проведення повторних, цього разу чесних виборів президента країни.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що соратницю Світлани Тихановської Марію Колесникову, ймовірно, викрали у Мінську. Про це повідомили білоруські ЗМІ.

Як повідомляв Знай.uа, тисячі білоруських жінок знову кинули виклик Лукашенку: нічого не бояться і зривають балаклави з силовиків.

Знай.uа писав, спливли деталі викрадення білоруської опозиціонерки Колесникової - тримали в КДБ, погрожували розправою.