У вівторок, 22 вересня, по всій Україні буде сонячна і тепла погода. Температурні позначки будуть майже однаковими для всіх областей країни.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці написала, що всюди в Україні очікується суха, ясна погода і причиною цьому – антициклон.

"Типова ознака осені, тумани, плаватимуть вночі та вранці. Проте, окрім романтичної картинки, створюватимуть незручності для водіїв - погіршуватимуть видимість до 300-500 метрів. Не забувайте вмикати фари і тримати дистанцію", - зазначила синоптик.

Температура повітря буде комфортною, протягом дня +22 +25 градусів. Вітер буде південним, 3-8 метрів на секунду.

У Києві у вівторок повітря прогріється до +23 +25 градусів, без опадів, як і на решті території країни.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Сьогодні - друга Пречиста, Різдво Богородиці. З цього дня починається відлік осені, традиційно - жіноче свято, ось вам і...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 21 september 2020

Народний прогноз погоди в Україні

У цей день вшановується пам'ять правовірних Іоакима і Анни, батьків Діви Марії. 22 вересня вважається днем осіннього рівнодення. В цей час ніч рівняється з днем і збільшується: все коротше день, все довше вечора. Наші предки спостерігали за павутиною: якщо вона була довгою, то осінь буде ясною і сніг нескоро випаде.

погода на 22 вересня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.