Ілля Яшин, який виступає главою Московського муніципального округу Красносельський, вирішив пробратися на дівич-вечір своєї нареченої, яка є вокалісткою групи "Алоевера" Віри Мусаелян. Він зробив це у формі охоронця і в кепці співробітника патрульно-постової служби, про що повiдомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Однак дівчина замість звичайного дівич-вечора влаштувала концерт зі стриптизерами, а також заздалегідь просила охорону не пускати Яшина на захід. Вона попередила нареченого про те, що його виженуть, якщо побачать в залі. "Віра любить ігри. А я люблю їй підігравати", — написав він, адже раніше Мусаелян сказала, що буде рада, якщо він пробереться непоміченим.

Він купив футболку з написом "Охорона", потрібну кепку відшукав в Сервісі з приватними оголошеннями і на зустріч приїхав за адресою, де було написано "відділення Росгвардіі". Він спочатку порахував, що переплутав адресу, проте передзвонивши автору оголошення, виявилося, що помилки немає.

Яшин вирішив поцікавитися, формений це одяг, на що співробітник Росгвардіі відповів: "Так, зайву форму у відділ завезли. Мені без потреби. Будете брати чи ні?". Далі Ілля поцікавився чи законно це, а у нього у відповідь запитали, чи є він представником правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На дівич-вечір Мусаелян він відправився в захисній масці, футболці з написом "Охорона" і кепці. Потім, після успішного входу, він відігравав роль охоронця і виводив людей за "непристойну поведінку", стежив за дотриманням соціальної дистанції і робив суворі зауваження.

"Одного приятеля поставив обличчям до стіни і провів особистий огляд, "запідозривши" наявність у нього заборонених речовин. Ви б бачили їхні обличчя, коли я в кінці знімав маску і мене впізнавали", — розповів Яшин.

Хоч виступ стриптизерів і було погоджено з адміністрацією клубу, глава Московського муніципального округу вирішив вийти на сцену і вигнати їх. Після концерту Віра Мусаелян в гримерці відчитала "нахабного охоронця" і лише з часом зрозуміла, хто перед нею стоїть.

Вона бажала вишукати його до і під час заходу, після чого прилюдно присоромити і вивести. "Але його, зараза, ніде не було видно!",- прокоментувала Мусаелян. Самому чоловікові девинчик сподобався, також як і власний пранк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Седокова після третього весілля радикально змінила зовнішність: "Люблю носити маску"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських показала свій сніданок - українці пускають слюні.

Знай.ua писав, дочка Ольги Сумської спробувала приховати від шанувальників неідеальну фігуру.