Екс-політв'язень, журналіст Роман Сущенко в ефірі Радіо НВ заявив про те, що з боку України був внесений до списків на обмін утримуваними особами колишнього російського поліцейського, який працює на українські спецслужби.

Читайте Знай в Google News!

Крім нього, в списки був внесений також колишній український футболіст. Поліцейський з Москви Олексій Житков, за словами Сущенка, є унікальним представником, так як він сам звернувся до українських спецслужб з пропозицією співпраці.

Згодом він був заарештований і йому дали великий термін. Роман також додав, що, за словами росіянина, його викрили в результаті витоку інформації з боку українських спецслужб. Тоді як колишній футболіст був заарештований за надуманими звинуваченнями.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Колишній політв'язень сподівається на те, що всі 135 внесених до списків утримуваних українських громадян повернуться додому. Однак з боку Російської Федерації та окупаційних адміністрацій на Донбасі так і не були надані списки після домовленості про новий обмін полоненими 100 на 100, який був анонсований президентом Володимиром Зеленським наприкінці літа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надал відвоював у Зеленського "помаранчеву зону" для Тернополя.

Як повідомляв "Знай.ua", тернополянин трагічно загинув Біля церкви - Бог не допоміг. Автомобіль отримав сильні пошкодження через зіткнення з кам'яною огорожею, за якою розташовується церковний двір.

Знай.ua писав, Ніколи не викидайте це на смітник: стародавні українці знали, як забезпечити щастя і багатство в домі.