Один з найпопулярніших астрологів Павло Глоба не тільки ділиться інформацією з журналістами для рубрик "Гороскоп", але і є досить активним користувачам соціальних мереж, де безпосередньо розповідає своїм підписникам різні поради та підказки. Астролог розповів, як потрібно провести вівторок, 22 вересня.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Павла Глоби в мережі Instagram.

Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram
Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram

"Найкорисніше з усіх мистецтв - мистецтво подобатися. (Філіп Дормер Стенхоуп, 4-й граф Честерфілд). 22 вересня: сьогоднішній день хороший для налагодження контактів. Сприятливий час для зміцнення здоров'я, занять фізкультурою, загартовування. Найзначущі справи постарайтеся завершити до настання вечора. Симптоми хвороби сьогоднішнього дня - оманливі, тому вам знадобиться висококваліфікований лікар.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Птахи, фото pxhere.com
Птахи, фото pxhere.com

Птахи, пролітаючи, торкнулися вас крилом - знак здоров'я, зміцнення сім'ї. Потрапити під дощ - до звільнення від всяких хвороб. Розбився посуд - до хвороби. Бачити птахів - знак отримання хороших звісток. Плавати в чистій воді - до удачі, в каламутній воді - до хвороби. Вогонь - знак обману. Втрата зубів - до неприємностей. Сьогодні слід надавати перевагу рідкій їжі. Корисні: соки, компоти і фрукти. Сприятливі сріблясто-блакитні тони. Відмовтеся від чорного і всіх яскравих кольорів.", - радить астролог.

Також варто нагадати нашим читачам, що поради Павла Глоби - одного з найпопулярніших астрологів, будуть особливо важливі у вересні, адже це дуже непростий час. Настає перший місяць осені, а з ним і підступна депресія, пов'язана з настанням холодної пори року і всіма змінами, які за цим стоять. Прислухайтеся до порад астролога, вони допоможуть уникнути осінньої депресії кожному знаку Зодіаку. Не можна допускати появи невпевненості і комплексів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, найсильнішими відьмами стають ці знаки зодіаку - дізнайся, чи володієш таємними магічними здібностями.

Як повідомляв Знай.uа, астрологи назвали жінок "з перчинкою": гостренькі і бажані за знаком Зодіаку, хто вони.

Знай.uа писав, три знаки Зодіаку з особливою міткою за версією Вольфа Мессінга: енергетичні вампіри або маніпулятори.