Жодного дня без зради: на український ринок заходить найбільший маркетплейс Wildberries родом фром Раша, і його асортимент вже встиг вразити українців. Двоголовий орел, набір для вишивання Путіна, символіка СРСР, і звичайно "Росія вперед", — все це можна знайти на сторінках магазину. Ціни вказані в гривнях, але зі знижками.

Читайте Знай в Google News!

Про це жінка йдеться у повідомленні телеграм-каналу Perepichka News. Всі фото товарів з російською символікою, які можуть придбати українці, прикріплено.

Серед пропонованих експонатів у продажі набір для вишивання хрестиком - портрет Путіна, футболки "ВДВ - ніхто крім нас" і "Росія вперед" - надписи зроблені мовою окупанта.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Астрологи оголосили тиждень модного вироку, кількість пояснень за шмот збільшилася втричі.

Як відомо, сайт онлайн-рітейлера Wildberries очолив рейтинг найбільш відвідуваних інтернет-магазинів, що спеціалізуються на торгівлі предметами одягу, за версією аналітичного порталу Similarweb.

Левова частка трафіку веб-сайту Wildberries-94,3% - генерується користувачами з Росії, на Україну припадають значно скромніші 2,82%. Також до п'ятірки країн, жителі яких частіше за інших відвідують російський інтернет-магазин, входять Білорусія (0,31%), Німеччина (0,29%) і США (0,26%).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українських школярів годують рекламою під соусом "української мови" - батьки вибухнули від обурень.

Як повідомляв портал Знай.uа, у шкільних зошитах знайшли відверту російську пропаганду: "Столиця загарбника має "лежати" на парті у кожного українця?"

Також портал Знай.uа писав, що історія дівчинки "без дитинства" із Чернівців змусила українців ридати: "Гарує на городі та годує свиней, щоб врятувати паралізовану маму".