П'яним, кажуть, море по коліно, а грізні леви — ручні мурчики. Алкогольна безстрашність часом не просто межує з кретинізмом, а впевненим кроком перетинає цю межу. Саме такий інцидент стався в Одеському біопарку, де правоохоронцям довелося затримувати п'яного юнака за проникнення у вольєр з левами. Відео опублікували в Telegram-каналі" Одеса як вона є".

Як розповіли очевидці, хлопець захотів фотографію з дикими тваринами.
Як тільки працівники біопарку помітили порушника, вони натиснули на тривожну кнопку і викликали охорону. Львів відвели в інший вольєр. Залишати вольєр хлопець відмовився, і правоохоронці, які прибули на місце, застосували до горе-екстремала спеціальні засоби-газ і наручники.

Як повідомили в прес службі управління поліції охорони в Одеській області, їх співробітники затримали порушника і викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, що портал Знай.ua писав, як зареєструвати домашню тварину в Україні: штрафи, податки та інші нововведення.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, сільський козел "порвав" Книгу рекордів України метровими рогами.

Також портал Знай.ua писав, що Верховна Рада змусить харків'ян вигулювати собак з лопатами.