Президент України Володимир Зеленський вирішив вести обмежену комунікацію з главою Кремля Володимиром Путіним. У той же час це має предметний характер.

Читайте Знай в Google News!

Про це український лідер заявив в інтерв'ю словацькому виданню Hospodarske noviny, передає сайт президента.

За його словами, спілкування з Путіним проходить у нормандському форматі за участю Німеччини та Франції, а також у рамках двосторонніх контактів. Саме в рамках прямих переговорів були досягнуті домовленості про транзит російського газу через Україну, а також про режим припинення вогню на Донбасі, який діє з 27 липня.

"Комунікація з президентом Росії обмежена, але предметна. Як перфекціоніст я хотів би більшої ефективності від нашого діалогу", - зазначив Зеленський.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Володимир Зеленський і Володимир Путін, фото: Getty Images
Володимир Зеленський і Володимир Путін, фото: Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський в ООН пояснив, як війна в Україні впливає на весь світ: "Урок не засвоєний".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський підписав закон №10405, який вводить зелені номерні знаки для електромобілів, а також упорядковує питання руху, паркування та зарядки електромобілів шляхом внесення змін до правил дорожнього руху та державних будівельних норм.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський дав слабину і намагався виправдатися перед українцями.