У Кабінеті міністрів України планують зайнятись російськими онлайн-сервісами. Приводом для цього стала спроба виходу на вітчизняний ринок інтернет-магазину Wildberries, в асортименті якого, серед іншого, помітили і товари з зображенням президента РФ Володимира Путіна.

Читайте Знай в Google News!

Про наміри уряду заявив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

Олександр Ткаченко, скріншот: YouTube
Олександр Ткаченко, скріншот: YouTube

"Днями було оголошено про вихід на український ринок російського онлайн-сервісу Wildberries, у зв’язку з цим пропонується протокольне доручення до Кабміну розглянути можливість, щодо застосування спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів до онлайн-сервісів, які пропагують контент російського виробництва у розрізі продуктів та російських серіалів, типу сервісів ivi.ru та Wildberries.ru", - заявив міністр.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Жодного дня без зради: на український ринок заходить найбільший маркетплейс Wildberries родом фром Раша, і його асортимент вже встиг вразити українців. Двоголовий орел, набір для вишивання Путіна, символіка СРСР, і звичайно "Росія вперед", — все це можна знайти на сторінках магазину. Ціни вказані в гривнях, але зі знижками", - вже писав Знай.uaпро загрозу виходу на ринок інтернет магазину Wildberries.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українських школярів годують рекламою під соусом "української мови" - батьки вибухнули від обурень.

Як повідомляв портал Знай.uа, у шкільних зошитах знайшли відверту російську пропаганду: "Столиця загарбника має "лежати" на парті у кожного українця?"

Також портал Знай.uа писав, що історія дівчинки "без дитинства" із Чернівців змусила українців ридати: "Гарує на городі та годує свиней, щоб врятувати паралізовану маму".