У середу 23 вересня в Мінську пройшла масова акція протесту проти таємної інавгурації Олександра Лукашенка на пост президента Республіки Білорусь. Не обійшлося й без масових затримань: правоохоронці спіймали не менше 200 осіб. Одним з героїв цього дня став водій таксі, який допоміг протестувальнику втекти від міліції. Відео стало вірусним в інтернеті, багато користувачів висловили своє захоплення героїчним вчинком.

Читайте Знай в Google News!

На записі молодий чоловік тікає від бійців спецназу і підбігає до білого автомобіля "Яндекс Таксі". Водій, узявши на борт пасажира, різко дав по газах виїхав на зустрічну смугу по газону об'їхав інші машини і зник на вулицях міста.


Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У коментарях в соцмережах водія (або водійку) таксі називають героєм. Однак за безпеку фігурантів відео багато хто хвилюється: не виключено, що правоохоронці можуть навідатися до нього чи неї з "бесідою".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в ході протестів в Білорусі стався інцидент, в результаті якого силовики застосували сльозогінний газ

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Білорусі ініціюють міжнародне кримінальне розслідування діяльності Олександра Лукашенка.

Також, "Знай.uа" писав, що у Білорусі ведучі, які відмовилися бути голосом пропаганди, залишилися без роботи