У Сполучених Штатах Америки сталася дуже дивна історія, яка доводить, що майбутнє вже прийшло. Так, американець розкрив зраду дружини завдяки встановленому на її мобільному телефоні додатку для розумного вентилятора.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації чоловіка на платформі Reddit.

Чоловік вирішив оновити додаток для фільтра розумного вентилятора, встановленого на телефоні його дружини. У цей момент на екрані з'явилася звістка про повідомлення.

Смарт вентилятор, фото: hi-tech.ua
Смарт вентилятор, фото: hi-tech.ua

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"У мене всередині все впало, коли я побачив слова: "Я візьму з собою особливу іграшку". Мій мозок розумів текст, але розум відмовлявся функціонувати. Дружина запитала в чому справа після того, як я кілька хвилин просто сидів і дивився на вентилятор", — розповів він.

Чоловік нічого не сказав про побачене повідомлення і замість цього кілька днів вивчав вміст її телефону. У підсумку він прийшов до висновку, що його дружина, з якою він був у шлюбі 17 років, вже 18 місяців зраджує йому з одруженим колегою. Пара почала зустрічатися під час щоквартальних спільних відряджень.

Чоловік зібрав 600 сторінок повідомлень і еротичних зображень, які вони відправляли один одному.

"Там було щонайменше 15 тисяч повідомлень, і найранні датуються лютим минулого року. Повідомлення, меми, грайливі картинки і зображення еротичного змісту. Три ночі тому, лежачи поруч зі мною і гладячи мене по спині перед сном, вона писала йому", — стверджує ображений чоловік.

"Це молодий чоловік з її роботи. Він одружений, і у нього троє маленьких дітей. У нього і його дружини є Facebook. Я двічі зустрічав його і тиснув йому руку. Я відчайдушно хочу, щоб все це виявилося поганим сном. Вона говорила жахливі речі про мене. Вона говорила йому про мою ненадійність. Вона говорила йому, що любить його", — підкреслив обдурений чоловік.

Він повідомив, що пара не будувала довгострокових планів, тому їхні стосунки схожі на чисто сексуальний зв'язок.

"З одного боку, так краще, а з іншого — набагато гірше. Схоже, вона буквально викидає наше життя заради цього. Вона знає, що зрада абсолютно неприйнятна для мене", — заявив він.

Проконсультувавшись з адвокатом, чоловік розповів дружині про свою знахідку і повідомив, що подає на розлучення.

"Вона плакала і говорила, що може все пояснити. Я дав їй п'ять хвилин. Звичайно, вона не змогла цього зробити", — розповів автор публікації.

Чоловік зв'язався з дружиною коханця через Facebook і відправив їй копію листування пари.

"Вона нічого не відповіла", - сказав він.

"Мені потрібно подякувати виробнику вентиляторів за їх додаток, і дурний вентилятор, який шурин подарував мені на Різдво", - зазначив американець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Google карти додали шар із зараженими на Covid-19, де функція працюватиме.

Як повідомляв Знай.uа, геймери подали на Nintendo до суд за занадто тендітну консоль, перші подробиці.

Знай.uа писав, Twitter додає голосові повідомлення для спілкування, як це працює.