Олександр Лукашенко жорстока і самозакохана людина, вважає білоруський модельєр Саша Варламов, який зараз ховається в Німеччині. Він вже мав справу з президентом Білорусі і зізнався, що колись постачав йому дівчат у лазню.

Читайте Знай в Google News!

Варламов також розповів про матір Миколи, сина Лукашенка. Жінка ледь не втратила життя і у Колі були всі шанси не з'явитися на світ. Ірина Абельська була особистою медсестрою Олександра Лукашенка і в 2004 році вона керувала президентською лікарнею.

Лукашенко з сином, фото " КакТутЖить"
Лукашенко з сином, фото " КакТутЖить"

Варламов прийшов до лікарні і побачив там побиту Ірину. Вона була чорною від побоїв. Пізніше модельєр дізнався, що жінка завагітніла, але упустила термін аборту і розповіла Лукашенку про майбутнього спадкоємця.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Він розлютився, кричав: "Ти своїм статевим органом хочеш заробити білоруський трон". Він бив її всім, чим завгодно: і ногами, і руками. Але Абельська зберегла плід і через 6 місяців народився Коля. Мені цікаво, чи знає Коля, як його дорогий татко, який вчить бути його негідником, як він бажав його життя", - заявив Варламов.

На його думку, для Лукашенка жителі Білорусі – просто народець, не люди, а барани і вівці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Світлана Тихановська розповіла, чому була змушена покинути територію рідної держави.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Мінську таємно провели інавгурацію Олександра Лукашенка: "Офіційно обійняв посаду".

Також портал Знай.uа писав, що Лукашенко в ейфорії "таємної" інавгурації жорстко обізвав білорусів.